|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MB prenova laboratorija?
11.10.2010 8:57:43   
športnica
punce zdravo,

z večih konce sem nekaj zasledila, da se v MB prenavlja laboratorij. baje naj bi bilo to od decembra pa do februarja 2011. lahko to katera potrdi in a katera kaj več ve o tem - od kdaj do kdaj postopkov ne bodo delali?

najlepša hvala, sicer pa grem v čeyrtek tja in izvem info iz prve roke in vam javim.

hvala in lep dobro jutro
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MB prenova laboratorija?
11.10.2010 9:00:49   
zarja1
ta datum skoz prestavljajouser posted image ......Prejšnji teden sem govorila s sestro in še nič ni bilo fiksno.

Horny Teddy

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2010 10:20:20   
športnica
upam da izvem kaj konkretnega ta teden in javim.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2010 16:58:01   
športnica
evo informacije iz prve roke. laboratorij bodo prenavljali dec, jan in februar. lahko pa se še kj zavleče, saj veste kako so delavci :)

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2010 17:00:53   
Anonimen
Hm! user posted image

Ali to pomeni, da tudi ivf z zamrznjenčki ta čas ne bodo opravljali?!

Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2010 19:30:12   
športnica
zdravnica je rekla da ne bodo delali ničesar. lahko pa še sama preveriš za sigurno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2010 21:33:48   
Zojatisa
pozdravlene samo moj mož je pa zdej v četrtek dobil datum za januar za spermo

Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2010 10:28:01   
drejčy

Jaz lahko povem,da bo neuspelem poskusu me tudi čaka zamrznjenček, pa so mi isto povedali, kot je športnica napisala.S tem da mi je dr. rekla, da vseeno naj januarja pokličem, čeprav naj raje računam na marc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2010 14:14:59   
~Biba~
a bo tudi IUI postopek na čakanju?

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.10.2010 16:05:50   
latka
No, če bo res tako, potem se bodo verjetno spet podaljšale tudi čakalne dobe!user posted image
Po kakšni logiki delajo načrte za naprej?!user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2010 13:38:16   
mala06
Živijo punce!

Vidim,da se je datum prenove prestavil na december tak, da jaz nimam nobenih možnosti, da bi letos šla v postopek. user posted image   22.9. sva bila dana na čakalno listo in očitno se bova še načakala. A bo res do marca zaprt in ne bodo nič delali? user posted image

Lep pozdrav vsem!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2010 13:42:46   
talika81
punce, sej mogoče pa se letos še ne bodo lotili obnove laboratorija. in se bodo tega lotili šele naslednje leto. tako da mogoče ve še vse pridete letos na vrsto.
ne še takoj vrečt puške v koruzo. vem, da vam bo spet težko čakat. ker meni bi tudi bilo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2010 13:47:31   
mala06
ah ja, saj nimamo kaj drugega, kot da se pustimo presenetituser posted image Ma men se že skoz neki drži, da je potrebno mal dle čakat in očitno bo zopet ista zgodbauser posted image  

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2010 14:12:27   
talika81
najbolj pomembno je pa to, da boste prišle na vrsto in da bo uspešno.

vem, da bo težko spet malo dalj čakat, ampak imejte upanje za to, da pač prenavljajo laboratorij zato, da bi bili rezultati še boljši in da bi bili postopki še uspešnejši.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.10.2010 15:46:23   
mala06
Se popolnoma strinjam s teboj! Vse to je v naše dobro in da bo čim več  user posted image
Če bo pa kaj novega vam pa sporočim. Do takrat vas bom pa bolj brala in držala pesti za vse in user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2010 13:32:24   
pikovit
No tako, jaz sem danes klicala in so rekli,da delajo tam do 15.12.Bojda itak in itak vsak december delajo tam do 20.12,potem pa imajo dopuste.Tak da prvi del decembra se še da kaj uredit user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.10.2010 20:27:54   
miklarom
evo tudi jaz danes klicala v MB in je takole , morajo imeti spraznjene laboratorije do 15.12., tako da vsi ki bi prišli po zamrznjenče po 20.11. več ne gre skozi in ne bodo naročali, tako da jaz štartam zdaj že v ponedeljek imam prvi UZuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.10.2010 22:43:16   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo tudi jaz danes klicala v MB in je takole , morajo imeti spraznjene laboratorije do 15.12., tako da vsi ki bi prišli po zamrznjenče po 20.11. več ne gre skozi in ne bodo naročali, tako da jaz štartam zdaj že v ponedeljek imam prvi UZuser posted image

Torej je to to user posted image user posted image user posted image ,zdej pa gremo do konca user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.10.2010 8:56:59   
aqua77
To miklič!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovitek moj tudi zate so pestke že stisnjene!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Starost
Erin

Odgovorite le ženske :) Vaš partner je:

isto star kot ve (15%)

starejši (67%)

mlajši (18%)

Število vseh glasov: 374

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!