Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanimivi sms-i ali mms-i za sporočanje ob... 15.10.2010 18:11:44
|
|
|
|
aleksa83
|
Kaj nima nobena nobene ideje ali kako ??? Tiste, ki ste že rodile, kako ste javile?,... pozdravček
|
|
RE: Zanimivi sms-i ali mms-i za sporočanje ob... 15.10.2010 18:18:42
|
|
|
|
mamamajča
|
Jaz sem bolj za spontano, ne maram nekih verzov, niti za rojstni dan, niti za božič.... Nimam pa ideje, da bi ti predlagala.
|
|
|
|
RE: Zanimivi sms-i ali mms-i za sporočanje ob... 15.10.2010 18:49:13
|
|
|
|
zori82
|
Minilo je mesecev devet, zdaj končno pokukal-a je na svet, težak/težka je ________, visok-a ________, z imenom ____________-, danes ________ polepšal-a nam je življenje. ***** Ker bila je prava lunca, se rodila je punca. Ker na puncah svet stoji, smo veseli je prav vsi. Dne,______, težka _______, dolga _________ in predvsem zdrava je naša (ime) mala na svet prijokala. ***** Rodil se nam je sin korenjak, da bil bi kot očka junak, da ljubil bi nežno kot mama, da srečo delil bo z nama. Ob rojstvu tehtal je____ in bil visok______ in nosi ime______ ta naš otrok. ***** Mamici v veselje, atiju v ponos pokukal je na svet brez zobkov in bos. Naš ______bo vedno sonček mali, saj smo komaj ga čakali. ***** Iz pleničk se nama smehlja nekja čisto majhnega, po ljubezni hrepeni, si v naročje mamice želi. Ime mu/ji je _______ in ______ kg težek/ težka je že. ***** Bela štorklja je razprla krila, košaro polno upov, sanj pred naju odložila, malega/ malo ________ vanjo položila.
|
|
|
|
RE: Zanimivi sms-i ali mms-i za sporočanje ob... 16.10.2010 8:59:27
|
|
|
|
Fargesia
|
midva sva pošiljala tegale... Sreče se ne da kupiti, lahko se samo rodi. (datum) se je rodil/a ____ (velikost in teža).
|
|
RE: Zanimivi sms-i ali mms-i za sporočanje ob... 16.10.2010 9:26:23
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia midva sva pošiljala tegale... Sreče se ne da kupiti, lahko se samo rodi. (datum) se je rodil/a ____ (velikost in teža). Khm, tole mi je pa znano? A si na FB tud to napisala? Drgač mi je pa ta verzija čudovita, bi jo kar ukradla ...
|
|
|
|
RE: Zanimivi sms-i ali mms-i za sporočanje ob... 16.10.2010 14:21:41
|
|
|
|
aleksa83
|
Pa tale mi je tudi lep,.. V trebuščku mi je bilo dolgčas, zato sem se odločila, da je čas, da pridem med vas :) Sem ____, ____G težka, ___- cm velika! super predlogi :))) hvala
|
|
RE: Zanimivi sms-i ali mms-i za sporočanje ob... 16.10.2010 20:24:54
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia midva sva pošiljala tegale... Sreče se ne da kupiti, lahko se samo rodi. (datum) se je rodil/a ____ (velikost in teža). Khm, tole mi je pa znano? A si na FB tud to napisala? Drgač mi je pa ta verzija čudovita, bi jo kar ukradla ... hmmm, nimam pojma če sem na fb to napisala...(piši mi zs) ukradla?! neee, sej jst sem tud na netu našla, tak da izvoli!
|
|
RE: Zanimivi sms-i ali mms-i za sporočanje ob... 16.10.2010 20:30:20
|
|
|
|
Tiamo
|
Danes sva očka in mamica postala, nič več ne bova naokoli ga srala. Odslej ne rabiva niti več budilke, saj si naša ... že brusi glasilke.
|
|
|
|
RE: Zanimivi sms-i ali mms-i za sporočanje ob... 16.10.2010 20:38:56
|
|
|
|
nadka30
|
Danes po devetih mesecih čakanja sma ob-----uri dobila težko pričakovan paket velik---------cm, težak-------kg po imenu----------
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?