|
No, avgust je tukaj 1.8.2005 14:12:46
|
|
|
|
tina104
|
Pozdravček še od mene, julijke in avgustovke!! Sem bila že zjutraj na RR, sem videla, da je Tia rodila (še enkrat čestitam :bravo::bravo::bravo:), ni pa se mi dalo odpret nove teme. Sem se zdaj nasmejala vašim pripombam :)- V glavnem sem bila zdaj ravno na pregledu. Me je vaginalno pregledal - NIČ NI BOLELO, ne se bat, samo sproščen moraš bit po mojem. Je rekel, da je še vse zaprto, ampak da maternični vrat pa se že malo mehča. Pa na glavo je obrnjen. Pa ctg sem imela prvič Ful mi je blo fajn, sestra je bila tak prijazna, sem lahko sedela, pa revijo zraven brala. Tiste številke sem malo gledala. Tam pri utripu je bilo vse od 115 do 165 se mi zdi, v glavnem, ko se je začel premikat, je utrip kar naenkrat ful poskočil. Ona druga številka pa je bila v glavnem okoli 50. Med. sestra je rekla, da to še ne pomeni popadkov,je G potem komentiral, da se mu ZDI, da se maternica že malo pripravlja ali nekaj takega :) . V galvnem sama še nimam občutka, da bo kmalu. Mi je tako, kot praviš andrejalj, do 4. meseca se mi zdi trebuh bolj otrdeval, zdaj pa nič. No včeraj in predvčerajšnjim zvečer sem čutila malo nekaj v trebuhu, ampak je bilo precej podobno prebavnim težavam. Ne vem, no. Eh, sem že zabluzla.... Cipresa in Talči, nekaj me zanima- vama kaj ugotavljajo, da sta že odprte, pa kaj kaže ctg?????? Mene še nekak ni strah, ker imam občutek, da je še veliko časa do dneva P, pa tolažim se stem, da mi bo malinov čaj pomagal, da bo porod lažji :)-:)-:)-:)-:)- . Sploh pa ne vem, kakšne bolečine naj pričakujem.
|
|
|