|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditev???
1.8.2005 7:50:46   
JEŠA
Punce rabim vašo pomoč.......

Delava na :duda: že 17 mesecev in ta mesec se mi je zgodilo nekaj čudnega....... M imam od 33-36 dni, zadnje tri cikluse 36 dan, to naj bi bila sreda 03.08.2005.

V soboto sem imela roza izcedek par ur (sem že mislila, da sem dobila M,....)včeraj nisem imela nič dokler nisva :sloncek::sloncek::sloncek:

Kaj je možno, da je bilo to vgnezditev? Po kolikih dnevih pa sploh pride do vgnezditve???????

Punce pomoč......

LP JEŠA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vgnezditev???
1.8.2005 8:17:27   
emaa
vgnezditev je malo pred ali okoli dneva M

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vgnezditev???
1.8.2005 10:36:09   
Anonimen
Do vgnezditve pride približno 7. dni po ovulaciji (sem ravno včeraj gledala eno oddajo na to temo), torej če sklepamo, da naj bi se M. pojavila 3.8, potem bi morala imeti ovulacijo 20.7, vgnezditev pa 27.7. Močno upam, da je O. malo zamujala in da je to to. Bom držala veliko pestk.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu JEŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   vgnezditev???
1.8.2005 11:07:51   
JEŠA
Hvala ti Ankica, upam da je to to......

Samo me kar boli trebuh,... Sodelavko je tudi bolel ko je bila noseča...

No bomo videli, če v sredo 36 dan ne bo nič, bom v četrtek naredila test..

Še enkrat hvala...

Ješa :metulj::metulj:

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vgnezditev???
1.8.2005 12:00:35   
IrenaO.
Ješa tudi mene trebuh boli, čeprav ne vem od česa, ker mi še teden dni manjka do nepričakovane:hudicek:

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?