Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vse skupaj je taaaako čudno 31.7.2005 21:44:20
|
|
|
|
katarin1
|
Lep pozdrav! Slišala sem,da je test lahko lažno pozitiven.Poznam pa tudi punce, ki so imele še dvakrat ali trikrat menstruacijo.Zato je res najbolje da počakaš kaj ti bo rekel zdravnik.:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Vse skupaj je taaaako čudno 31.7.2005 21:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
:((:((:((:((:(( Kar ne vem, če ti naj to napišem. Glede na to, da ti je prvi test pokazal :modri:, je mogoče, da imaš zgodnji spontan splav? Najbolje da res stopiš do G. Zelo upam, da se motim.
|
|
|
|
Vse skupaj je taaaako čudno 31.7.2005 22:35:15
|
|
|
|
lena76
|
ankica a spremljajo ta zgodnji spontani splav kakšne bolečine, jaz jih namreč nimam razen klasičnih menstrualnih krčev... lp lena:rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse skupaj je taaaako čudno 1.8.2005 8:05:10
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Po moje pri tej vrsti splava ni posebnih bolečin. je pa to ena izmed možnosti. Mogoče si tudi napačno interpretirala rezultat testa, katere teste si pa delala? V bistvu bi ti morali vsi pokazat enako, zato me prav zanima, kateri ti je in kateri ti niso - to pa le sporoči! Za lažno pozitivne teste še nisem slišala, v glavnem so lažno negativni. Mogoče pa si vseeno nosečka, krvavitve, podobne M, so pri nekaterih puncah na začetku še prisotne. Sicer si pa danes gotovo odbrzela k G - sporoči, kako je bilo! Držim pesti, da so samo dobre novice.
|
|
|
|
Vse skupaj je taaaako čudno 1.8.2005 10:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem šele sedaj videla tvoje vprašanje. Moja kolegica je imela tak splav, pa ni imela nobenih bolečin, vse skupaj je bilo videti bolj kot močnejša M. Na dan izostanka M. je naredila test, ki je bil pozitiven, kar ji je čez dva dni potrdila tudi G. Čez dva dni se ji je pa začela močna krvavitev in je sama rekla, da če ne bi vedela, da je noseča, bi mislila, da je imela M. Upam pa, da si noseča in da je samo ena izmed tistih vmesnih krvavitev. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse skupaj je taaaako čudno 1.8.2005 10:52:35
|
|
|
|
zaspanka
|
zivjo! meni se je to zgodilo prejšnji mesec. en dan preden sem pričakovala menstruacijo sem naredila test, ki je bil pozitiven in nato sem zvečer pričela krvavet. mislila sem si, da sem pač napačno interpretirala testa ali pa da je lažno pozitiven in da imam menstruacijo. in nato odšla na dopust v tople kraje saj je bila moja ginekologinja na dopustu k drugi pa nisem hotela (čeprav se je moj dragi zmenil z neko da pridem na pregled). in potem sem se prejsnji teden vrnila iz dopusta in zopet pričela močno krvavet. približno 6 dni pred pričakovano menstr. in odšla k ginekologinji, ki je rekla da bova pogledali z vaginalnim ultrazvokom kaj je bilo. in da se s temi stvarmi ni za hecat in da moram naslednič takoj pritečt. no in je videla, da sem imela spontani splav in de je hvala bogu skoraj vse samo sčistilo in bova še malo počakali če bo šlo vse ven in če bom nehala krvavet in upali da ne bo potrebno it na abrazijo. no in včeraj sem na srečo nehala krvavet in tako se podajam v nove boje za :duda:. nočem te stašit ampak pojdi čimprej pogledat. držim pesti lp
|
|
|
|
Vse skupaj je taaaako čudno 1.8.2005 12:18:07
|
|
|
|
lena76
|
pozdravljene punce najprej hvala za nasvete in dobre želje, po vseh zapletih sem danes zjutran odhitela k G. , ki pa je žal na dopustu. Sem se pa posvetovala s medic.sestro, ki mi je rekla da so lahko tudi TESTI POZITIVNO LAŽNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a si lahko mislite kaj se vse dogaja!!!!človek iz dneva v dan izve kaj novega. No glede na to da je bil včeraj prvi dan krvavitve in je bila močna je danse nekaj normalnega. Tako da je po vsej verjetnosti le :hudicek::hudicek:, če pa se krvavitev ne bo ustavila pa šibam nazaj. Enostavno nemorem verjeti da so testi tudi lahko lažno pozitivni, baje je pred :hudicek:, posebej če še zamuja v telesu prisotnih več hormonov kot normalno pri :hudicek: - in to bi naj vplivalo na lažno pozitiven test!!!!!!vsaj tako pravi stroka... no bomo videli in veselo :sloncek::sloncek::sloncek: še naprej lp, lena :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Vse skupaj je taaaako čudno 1.8.2005 12:21:42
|
|
|
|
emaa
|
mogoče pa je zato Tantri pol test pozitivno pokazal, pa ni noseča. Tebi pa želim, da bo naslednji mesec bolje
|
|
|
|
Vse skupaj je taaaako čudno 1.8.2005 12:23:02
|
|
|
|
Anonimen
|
No, človek se vsak dan kaj novega nauči. Bomo držali pestke za drugič, da bi se pokazal resnično pozitiven rezultat.:miska::miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
ime za pupo resnavesna07Kaj se vam zdi lepše od teh dveh imen?Sabrina (
51%)
Vanesa (
49%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!