Janchek81
|
Jaz imam G v leonišču in sicer dr.Štolfa, mislim, da še vedno jemlje, je pa tako, da za vsak 'normalen' pregled, ki naj bi bil na vsake 3 leta se plačuje po 35€, ko pa zanosiš imaš zastonj. Drugače je vredu ginekologinja, ima občutek za ljudi, vendar slabost je ta, da dela tudi v porodnišnici in je treba velikokrat akati tudi do 3 ure ali več tam. Jaz sem sprva bila zadovoljna z njo, na to ko sem imela UPN se mi je zamerla, ker me od 13 tedna do 23 tedna ni sama dala na UZ ampak me je poslala šele na morfologijo v porodnišnico, kjer so pač ugotovili napako otroka in tako sem imela 23.9. UPN. Ko sem naslednjič hodila na preglede, prvo po porodu in potem še čez 1 mesec se je pa vsaj malo odprla in tudi sama dejala, da naslednjič ko zanosim bomo imele UZ na vsak mesec, vsaj na začetku do morfologije. Tako, da sem bila pri njej v ordinaciji skor celo uro, ker sva se veliko pogovorile in tudi sama mi je dala par super nasvetov, čeprav se čisto vseh ne more človek držati, ampak mi je bila vsaj humana in sem videla, da po vsem takem le ni tako slaba kot sem mislila da je. Drugače naj bi dr.Štolfa že preprečila veliko splavov, ker naj bi bila ekspert v ginekologiji. Tako, da poskušaj pri njej, ker mislim, da je đše prosta. Lp
|