|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog v Ljubljani
7.10.2010 10:40:15   
PipiLangstrumpf
Živjo,
vem, da podobne teme že obstajajo ampak so malo zatsarele in si z njimi ne morem kaj dosti pomagati. Rabla bi namreč aktualne informacije: iščem prijaznega, razumevajočega ginekologa v Ljubljani in okolici (s koncesijo), za katerega veste, da še sprejema nove pacientke. Ne moti me, če ima čakalno dobo (če je seveda razumna), rada bi samo nekoga, ki ve, da dela z ljudmi in da imajo ti ljudje takšne in drugačne težave. Pa ne me narobe razumet, ne kompliciram za vsako figo in razumem, da ima vsak lahko kak slab dan.
Hvaležna bom za vsako informacijo.

Lepo se imejte! user posted image

Kako lepo je živeti... :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekolog v Ljubljani
7.10.2010 12:52:12   
enkratna
Želim ti veliko sreče.

Jaz imam svojega osebnega ginekologa še vedno v Krškem (čeprav sem že 1 leto v Ljubljani), ker me nihče v LJ s koncesijo ni hotel sprejeti, češ da so prezasedeni. Moj ginekolog sicer pravi, da je to larifari in da pretiravajo - da so npr. top štirje ginekologi z največjim številom pacientk niso iz Ljubljane.
Iskala pa sem ginekologa/ginekologinjo, ki bi me sploh bil pripravljen sprejeti.... kajti tisti z dobrimi referencami so verjetno res nedosegljivi. Mogoče dobim ginekologinjo - pa še to preko VIP. Groza, mar ne?

(odgovor članu PipiLangstrumpf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2010 7:01:33   
PipiLangstrumpf
Dobro jutro,
Ja, to je res noro.user posted image
Meni so tudi že pri parih rekli, da so "polni" pa sem jaz tudi že slišala da ni tako. Ampak kaj čmo... Tko je. Ne mislim pa "obupat". Če bom zbrskala kaj dobrega ti javim.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2010 7:29:52   
Anonimen
Probaj še pri dr. Poloni Jerman Kačič ima privat ordinacijo na koncesijo in je tudi ena izmed tistih z licenco za NS ... je mojstrica, samo res pa je da ni ravno človek, ki bi se s pacientom smejala pa jokala. Jaz hodim k njej in sem zelo zadovoljna, sploh ker ko naroči si takrat tudi na vrsti in ne čakaš par ur, kvečjemu 5 minut. Ima zelo prijazno sestro s katero se da vse zmenit, pa jo lepo prosi in povej situacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2010 7:00:34   
PipiLangstrumpf
Hvala za info. Bom preverila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2010 15:35:01   
eike
jaz sem trenutno tudi pri ga. Poloni Jerman Kačič pa nimam ravno dobrega mnenja, jo bom kar zamenjala,
ko govori s tabo te niti v oči ne pogleda, razloži ti pa vse tako, da na koncu veš še manj kot prej preden je sploh kaj povedala.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2010 13:13:04   
latika
Tudi jaz bi bila vesela nasveta za kakega dobrega ginekologa v Lj. ali okolici. Mi je pomebno, da je na koncesijo, ker je preveč pregledov v n osečnosti, da bi šla samoplačniško.

(odgovor članu eike)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2011 8:25:00   
twayla
Pozdravljeni

Rada bi povedala, da sama hodim h ginekologinji dr.Colja-Lovšin (LJ, bežigrad), s katero sem izjemno zadovoljna in jo priporočam, ona pa me je zaradi težav napotila v ukc k dr.Voglerju, ki je bil tudi efektiven, prijazen.
Skratka, oba priporočam!
Lep dan

(odgovor članu latika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2011 12:01:26   
lisi
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Probaj še pri dr. Poloni Jerman Kačič ima privat ordinacijo na koncesijo in je tudi ena izmed tistih z licenco za NS ... je mojstrica, samo res pa je da ni ravno človek, ki bi se s pacientom smejala pa jokala. Jaz hodim k njej in sem zelo zadovoljna, sploh ker ko naroči si takrat tudi na vrsti in ne čakaš par ur, kvečjemu 5 minut. Ima zelo prijazno sestro s katero se da vse zmenit, pa jo lepo prosi in povej situacijo.

IZVIRNO SPOROČILO: eike

jaz sem trenutno tudi pri ga. Poloni Jerman Kačič pa nimam ravno dobrega mnenja, jo bom kar zamenjala,
ko govori s tabo te niti v oči ne pogleda, razloži ti pa vse tako, da na koncu veš še manj kot prej preden je sploh kaj povedala.

Dr. jerman kačič je bila moja ginekologinja kr nekaj let (v času ko sem potrebovala KT) Ko so nastopile težave (krvavitve) ni ničesar ukrenila, pri njej sem bla vsaj 1x na 2 meseca. Neprijazna, hladna, velikokrat groba. Pravega ginekologa je težko najdt. Jaz sem v iskanju zamenjala 3 in šele 4. ginekolog se je uspešno spopadel z mojimi težavami. Vsi ostali so me filali z prevelikimi dozami KT, kar se sedaj kaže da ne morem zanosit.

Srečno, vendar v Ljubljani ne poznam nobenga prijaznega pa sem jih kr nekaj probala ;)

(odgovor članu eike)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2011 12:17:47   
Putka
No šmentuser posted image . Jaz imam svojega v Leonišču, pa sem mislila po zadnjem porodu zamenjat. Ampak bom zgleda kar tam ostala, dokler ne gre v penzijouser posted image Ker je res treba čakat na pregled, ampak tistih enkrat na dve leti..

(odgovor članu lisi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.2.2011 18:25:47   
Agnes27
Putka, katerega pa imaš v leonišču? Jaz tudi razmišljam, da bi menjala G in bi šla v leonišče.

Prosim vas za kakšne izkušnje, ker ne vem katerega izbrati. Za Dr.Voglerja sem že slišala, da je uredu.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.2.2011 21:24:02   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: lisi

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: eike

Dr. jerman kačič je bila moja ginekologinja kr nekaj let (v času ko sem potrebovala KT) Ko so nastopile težave (krvavitve) ni ničesar ukrenila, pri njej sem bla vsaj 1x na 2 meseca. Neprijazna, hladna, velikokrat groba. Pravega ginekologa je težko najdt. Jaz sem v iskanju zamenjala 3 in šele 4. ginekolog se je uspešno spopadel z mojimi težavami. Vsi ostali so me filali z prevelikimi dozami KT, kar se sedaj kaže da ne morem zanosit.

Srečno, vendar v Ljubljani ne poznam nobenga prijaznega pa sem jih kr nekaj probala ;)

No, moja G je tudi dr. Jerman-Kačičeva. Kot so že rekle predhodnice, je precej zaprta in zadržana, ampak pri meni se je potrudila maximalno in tudi vse zrihtala kar sva se dogovorili. Ker sem imela za sabo ss se je pri naslednji user posted image maximalno potrudila. In tudi takoj po ss me je celo pregledala, naredila UZ in vse. In tudi njeni skrbnosti in prisebnosti se imam zahvaliti, da imamo danes doma zdravega navihanega user posted image . Je res prava strokovnakinja na svojem področju (vsaj kolikor jaz lahko presodim), ampak če iščeš G za pogovor kot prijatelj - prijatelj - tega pri njej ne boš našla. Je pač profesionalana in veš kaj, meni je vseeno al je prijazna al ne, važno da ve kako in kaj naredit.

(odgovor članu lisi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.2.2011 9:32:13   
Janchek81
Jaz imam G v leonišču in sicer dr.Štolfa, mislim, da še vedno jemlje, je pa tako, da za vsak 'normalen' pregled, ki naj bi bil na vsake 3 leta se plačuje po 35€, ko pa zanosiš imaš zastonj. Drugače je vredu ginekologinja, ima občutek za ljudi, vendar slabost je ta, da dela tudi v porodnišnici in je treba velikokrat akati tudi do 3 ure ali več tam. Jaz sem sprva bila zadovoljna z njo, na to ko sem imela UPN se mi je zamerla, ker me od 13 tedna do 23 tedna ni sama dala na UZ ampak me je poslala šele na morfologijo v porodnišnico, kjer so pač ugotovili napako otroka in tako sem imela 23.9. UPN. Ko sem naslednjič hodila na preglede, prvo po porodu in potem še čez 1 mesec se je pa vsaj malo odprla in tudi sama dejala, da naslednjič ko zanosim bomo imele UZ na vsak mesec, vsaj na začetku do morfologije. Tako, da sem bila pri njej v ordinaciji skor celo uro, ker sva se veliko pogovorile in tudi sama mi je dala par super nasvetov, čeprav se čisto vseh ne more človek držati, ampak mi je bila vsaj humana in sem videla, da po vsem takem le ni tako slaba kot sem mislila da je. Drugače naj bi dr.Štolfa že preprečila veliko splavov, ker naj bi bila ekspert v ginekologiji.
Tako, da poskušaj pri njej, ker mislim, da je đše prosta.
Lp

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2011 8:14:32   
Agnes27
Punce jst mam pa naslednje prašanje glede Leonišča. A tam je to čist stalna praksa, da se doplačuje za pregled 35 EUR? Ali so še kakšne druge možnosti, da ni potrebno doplačilo?

No saj tist enkrat na leto al pa dve ko greš ni to noben denar, saj se gre za zdravje. To v nosečnosti tut razumem...plačaš samo prvič pol je pa vse zastonj. Sam bega me pa kako je s stroški v primeru, da so potrebni
kakšni operativni posegi ali pa kakšne posebne raziskave...tko na splošno, ne samo v nosečnosti.

Hvala za infouser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.2.2011 12:00:28   
Janchek81
Agnes27 ja v Leonišču je praksa, da za vsak pregled ( ne-nosečniški ) plačuješ po 35€. Kar se pa tiče potem posegov pa ti tvoj ginekolog ali ginekologinja predpiše preko napotnice in je poseg brezplačen. Vsaj tako je bilo pri meni ...

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.2.2011 12:45:43   
K_a_t_i
Dr. Lena Žigon v ZD Bežigrad. Mene je vzela septembra 2009 (sem bila noseča), če še jemlje, nimam pojma. Je pa super! Ja pa čaka se... doooolgo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.2.2011 12:54:17   
Janchek81
K_a_t_i  Žigonova ne jemlje več, sm jst hotla it prejšn let septembra k njej pa je rekla da NE jemlje več user posted image  tako, da sm se odločila, da ostanem kar v Leonišču pri dr.Štolfi ...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?