|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec - Lj
6.10.2010 12:14:12   
M1987
user posted image Zdravo, upam, da mi bo katera znala odgovoriti na moje vprašanje - marca sem našo punčko vpisala v vrtec, ki je samo dopoldanski, na drugo mesto sem dala izmenični vrtec. V prvi vrtec nismo bili sprejeti in smo na čakalni listi, drugi vrtec pa odgovor še čakamo. Zaradi razlogov kot so služba, ni drugega pop varstva, nam prvi vrtec ne odgovarja in bi ga odklonila, če bi ga ponudili - ali s tem izgubim točke tudi za drugi vrtec, ki je vpisan in čakamo nanj? Ali te samo iz prvega ostranijo in normalno čakaš na drugi vrtec z vsemi točkami? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj smo po pošti dobili še da lahko izberemo še 3 vrtce, vendar piše izbir katerikoli vrtec - kaj se pod to izbiro gleda samo te tri vrtce ali vsi vrtci v MOL? Če napišem še 3 vrtce potem mi je v veljavi 5 vrtcev za katere sem se odločila? user posted image user posted image user posted image

Res so tole naredili prav neumno. Če vrtec odkloniš ker ni vredu ker je samo dopoldanski potem izgubiš točke in spet čakaš kot prvi kandidati za naslednje šolsko leto - ker butec se je tega spomnu!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 6.10.2010 16:38:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VRTEC - LJ
6.10.2010 12:19:31   
tassika
Ne vem kako je v LJ, ampak pri nas je tako, da izbereš 3 vrtce, ki so ti všeč, pri pregledu vloge kao to malo upoštevajo, ampak na koncu se itak sami odločijo, kam te bodo razporedili. Kako pa je z odklonitvijo vrtca pa tudi ne vem, razmišljam pa, da če ga odkloniš smatrajo, da ga ne rabiš. Jaz bi mogoče jo vseeno vpisala in potem prosila za premestitevuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2010 12:46:22   
K_a_t_i
Zakaj si pa vpisala vrtec, ki vam ne odgovarja? In to na prvo mesto user posted image
Kot sem jaz razbrala, v kolikor želiš točno določen vrtec, drugih izbir raje ne piši. Ker ja, v kolikor odkloniš, letiš s čakalne liste in greš jovo na novo.
Ne vem pa kako je, če sprejmeš ponujen vrtec ter potem daš prošnjo za premestitev - mislim, ne vem kakšne so možnosti, da te potem dejansko premestijo. Ima katera izkušnje?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 6.10.2010 12:47:54 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2010 12:51:41   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Zakaj si pa vpisala vrtec, ki vam ne odgovarja? In to na prvo mesto user posted image
Kot sem jaz razbrala, v kolikor želiš točno določen vrtec, drugih izbir raje ne piši. Ker ja, v kolikor odkloniš, letiš s čakalne liste in greš jovo na novo.
Ne vem pa kako je, če sprejmeš ponujen vrtec ter potem daš prošnjo za premestitev - mislim, ne vem kakšne so možnosti, da te potem dejansko premestijo. Ima katera izkušnje?

Mislim, da je tako kot je napisala k_a_t_i. Če odkloniš, te zbrišejo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2010 13:03:50   
lenca1
Če vrtec, ki ste ga izbrali kot 1.izbiro odkloniš, te NE brišejo iz centralne čakalne liste. Še vedno ostaneš gor, vendar ti za naslednje leto ne pripada dodatnih 10 točk, ki jih sicer dobiš, če ne dobite v letošnjem šolskem letu prostega mesta. Lahko odkloniš vrtec, ki ste ga napisali pod 1.izbiro in tega vrtca ti v prihodnje ne bodo več ponudili (ker se šteje, da mesta v tem vrtcu ne potrebujete, ko ga 1x odkloniš).

Ostale dosežene točke (ki ste jih dobili po kriteriju) vam ostanejo, se nič ne brišejo (ne dobite pa tistih 10tč., kot sem zapisala zgoraj).

< Sporočilo je popravil lenca1 -- 6.10.2010 13:06:27 >

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2010 18:22:35   
mavo
M1987, koliko točk ste pa dosegli?

Drugače pa vse to drži, kar je rekla Lenca1. Če ti še kaj ni jasno, pa lahko pokličeš na MOL, odd. za predšolsko vzgojo, go. Ano Potočnik na tel.: 01/306-4046. so zelo prijazni

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2010 10:51:32   
M1987
Hvala punce user posted image imeli smo 72 točk, točke smo izgubili ker sem bila 3 leta prijavljena pri mojmu začasno in ko sva se aprila lani poročila sem se prijavila zastalno in tu smo izgubili potrebne točke :(

hvala vsem

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2010 21:20:07   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Hvala punce user posted image imeli smo 72 točk, točke smo izgubili ker sem bila 3 leta prijavljena pri mojmu začasno in ko sva se aprila lani poročila sem se prijavila zastalno in tu smo izgubili potrebne točke :(

hvala vsem

kateri letnik pa je otrok?

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2010 20:59:39   
M1987
Hčerkica je rojena lani avgusta. Smo pred nekaj dnevi dobili, da je sprejeta v vrtec - 2 izbira user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Ali gredo v Astro karavana 3 avtosedežki??
OliveOyl

a. DA (76%)

b. NE (24%)

Število vseh glasov: 225

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!