|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktober!
31.7.2005 16:58:28   
Udb
Kaj je zdaj to babe? Ste čisto obnemogle, ali ste res vse na dopustu? ;)
JAz sem kar fajn! Sploh ne morem verjeti, da sem že v 30.tednu!!!!!! Kam gre ta čas???

Včeraj sem :love: morila s tem, da sva sprobala, kako se avtosedež pripne v avto! ;) Je bilo prav zabavno - si predstavljate - +34°C, jaz z navodili, on se je pa matral....no, na koncu je meni uspelo, zdaj se bo treba pa še zverzirati, ker s tako počasno montažo ne bova nikamor šla! ;) :)-:)-:)- Komaj čakam, da nam ta teden položijo laminat po novi splanici - potem pa v akcijo!! Sestaviti previjalno, posteljico, tudi voziček bom kar potegnila iz škatle, da si ga bolje ogledam. PA malce bo treba pregledati, kaj imam od oblačilc in ostale drobne opreme. Potem ko bom spet v službi, bo manj časa! Ta teden bo treba pa izkoristiti!

Drugače se pa pri nas pripravlja na nevihto! Hmm...no, se bo vsaj ohladilo!

Javite se kaj!! Kako vaši bušiji, bebiki, počutje, priprave,.....

:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktober!
31.7.2005 18:46:58   
Aja32
Ojla ,

tudi midva zaključujeva delo po stanovanju... komaj čakam, da bova dokončala zadevo in se odpočila od vsega skupaj...
Jaz imam za pikca/pikico skoraj vse že kupljeno... manjkajo mi male drobnarije, kot so kozmetika in plenice, itd... drugače pa še vse lepo pridno čaka na prihod ...

Trebuh mi pošteno raste, spim zelo slabo - ali mi je vroče ali pa me boli hrbet. In od tega sem pošteno utrujena in zapana. Drugače počutje kar v redu.

Toliko na kratko, pa se še kaj mailamo... pa, pa A:nosecka:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktober!
31.7.2005 22:25:53   
cmokec
Se še jaz malo javim.

Počutje je bol tako - tako. Pa me vročina sploh ne daje, ampak sopara me pa ubija. Pa stalno me spodaj boli, ko hodim, sedim. Samo če lepo ležim, je v redu. G. je rekel, da imam notri vse omehčano, a da sem zaprta. Bolj počivam in nekako gre. Od pregleda imam pa sedaj stalno v glavi, da bom prej rodila. Pregled imam v sredo in upam, da že kaj zvem, če je CR dokončna rešitev.

Za dojenčka imam pa jaz veliko, no skoraj večino stvari od hčerke (menda bo še ena punčka), ampak oprala in pripravila pa nisem še nič. Ste tako pridne, da bom tudi jaz počasi začela pripravljat. Kupit moram edino avtosedežek in ležalno stojalo za na pult. Upam, da veste kaj mislim. Pa seveda vso kozmetiko in kako novo oblekco za dušo bom tud kupila.

Zanimam pa me, če kaj veste, kakšni otroci so tehtnice?

Pozdravček :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktober!
31.7.2005 22:32:14   
tasja23
Alo,

glede tehtnic.... jaz vem samo to, da so izredno pametni, pravi filozofi ;) in so zelo prijazni.
Ljubezen jim veliko pomeni!
Ne boš imela problemo z njo :bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktober!
1.8.2005 6:48:54   
chips
Jutro.Jaz sem včeraj prišla z morja,danes pa se že počasi odpravljam v službo.
Bilo je super ,full vroče dva dni je bilo celo okoli 40°C.
Noro tako da sem bila od 12-ih pa do 17-ih bolj kot ne kar v sobi,se mi je kar vrtelo.
Aja sem opazila da mi iz leve prsi nekaj teče ven (mislim da je prozorno) ali moram to omeniti ginekologu.Pa dva dni me je tako na levi strani okoli jajčnika tako krč držal da sem samo ležala.
V petek imam pregled ali bi mi že moral dati G. papirje za porodniško ???
Kaj vse mi sploh mora dati???

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktober!
1.8.2005 7:41:13   
Udb
Jutro!
No, ste se le malo oglasile! ;) Se človek kar navadi na čvek in ga potem pogreša, če ga ni! ;)

Danes je bila že druga noč, ko ponoči niesm rabila vstati za na WC!! Mi je kar malo čudno! :)-

Drugače sem pa tudi jaz prejšnji teden opazila, da mi je iz vsake bradavičke pritekla kapljica bele tekočine!! Presenečenje!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktober!
1.8.2005 8:32:55   
pi
Pozdravljene,
se še jaz malo oglasim. Jaz se počutim še kar ok, je pa res da komaj čakam da ne bo več tako vroče, saj ta vročina ubija.
Jutri imam končno pregled, upam da je z :duda::duda: vse vredu in da bosta čim dlje zdržali v mojem trebuhu.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktober!
1.8.2005 9:54:49   
uma
Ciao!
Včasih imam kar slabo vest, ker se ne pripravljam "tako intenzivno" na :duda:. Saj nakupujem stvari ampak tega kar ni konec. Ta selitev pa me je tudi čisto izmučila in potem sem že čist zmedena ko sploh ne vem kaj razmišljat oziroma česa se lotit.
Me je kar neki strahec zagrabu, da bo čas hitro minil jaz pa ne bom imela vsega pripravljenega.

Povejte punce, saj imam še čas za vse?!:zmeden2:
Toliko enih stvari na kupu. Najboljš da se usedem in se sprostim. Ko sem živčna me potem pa skrbi za
:duda: in si mislim, kaj je meni tega treba, da se zdaj tako sekiram.
Tud ve kaj na to pomislite?

:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktober!
1.8.2005 10:03:53   
bebika
Ja Uma, mene tud včasih panika zagrabi. Smo mene čaka še menjava oken v septembru, pa beljenje. Tko da jest bom posteljico in vse ostalo pripravljala v septembru. Upam, da se bom dobro počutila. Danes me tko nekaj slabi - ne vem, če ni zaradi vročine. Ta vikend je blo pa res grozno, nič nisem spala, pa še :duda: je bil tko aktiven kot še nikol. Me je dvakrat tko pritisnil, da sem kar zvezde vidla. Vrjetno čuti, da se mamica ne počuti glih dobr!
Kdaj bo konec te vročine?

lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
1.8.2005 11:01:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?