Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako se kopa v čebričku? 31.7.2005 13:55:55
|
|
|
|
Seven*
|
Das ga noter in ga podpres pod bradico, da ne potone. Pa daj malenkost manj vode. Je pa res, da sem jaz kupila cebricek kasneje, tako da novorojencka nisem noter kopala. Patronazne pa so ful razlicne. Jaz moji sploh nebi upala pokazat cebricka. Je take starokopitne sorte. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Kako se kopa v čebričku? 31.7.2005 13:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Malika, poglej moj album (naš sonček Gašper), pa je tam slikica, ko je patronažna kopala in ko sem ga jaz. Pa se tko fino vidi, kako ga ¨je treba držat! Čez glavico ga polivaj s tisto prosto roko ali pa uporabi moževo (kar je sploh koristno :)- ) Notri ga daj pa zelo počasi, zavitega v taveliko plenico. No, če te še kaj zanima, ti kar vprašaj...smo že kar eksperti za kopanje v čebru :)- Upam, da bo mali Tomo užival 9nebesa
|
|
|
|
Kako se kopa v čebričku? 31.7.2005 14:22:17
|
|
|
|
Ajsha
|
Res je najenostavneje kopati tako, da je čebriček natočen do tam, kjer je črtica za kilažo otroka. Potem ga enostavno potopiš notri in držiš za glavico ob ušesih. Najlepše to vidiš na videu, ki ga snameš dol s tummytubove spletne strani in sicer: http://www.domovital.com/ LP!
|
|
|
|
Kako se kopa v čebričku? 31.7.2005 16:44:24
|
|
|
|
Sonka
|
Ti kar vztrajaj. Meni je moja tudi rekla, da bi raje v banjici, da še ni kopala v čebričku in da si bo stvar ogledala. Potem jo je kopala v čebričku.
|
|
|
|
Kako se kopa v čebričku? 31.7.2005 19:56:32
|
|
|
|
Anonimen
|
meni ga tudi ni hotela v čebričku,tako da smo mogli it kupit tudi banico za 1x ko ga je ona umivala.potem pa sem se sama "naučila" in mali uživa 1a:bravo:9nebesa!
|
|
|
|
Kako se kopa v čebričku? 31.7.2005 21:45:10
|
|
|
|
morskadeklica
|
Poglej v moj album, če ti bo kaj pomagalo lp:muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?