|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čateške toplice z 2-letnico
4.10.2010 14:26:16   
Matejusska
Zanima me, ali so notranji tobogani v Čateških primerni za ca. 2 leti starega otroka? Itak se bo eden z njo peljal, samo zanima me, da niso prestrmi in prehitri?

A imajo še kakšne druge terme notranje tobogane?

Kako je pa s čistočo v Četeških? Sem malo po netu brskala in našla par let stare poste na MON-u, kjer so skoraj same kritike... Pa da je ozračje hladno, pa da na bazenu smrdi iz restavracije, da je umazano, ipd. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čateške toplice z 2-letnico
4.10.2010 17:47:31   
čaki
na ostalo tam nisem pozorna, ker me vedno preveč zebe. ampak res.
pa katastrofa, ko je treba na wc...skor zmrznem

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2010 9:19:06   
barca1
IZVIRNO SPOROČILO: Matejusska

Zanima me, ali so notranji tobogani v Čateških primerni za ca. 2 leti starega otroka? Itak se bo eden z njo peljal, samo zanima me, da niso prestrmi in prehitri?

A imajo še kakšne druge terme notranje tobogane?

Kako je pa s čistočo v Četeških? Sem malo po netu brskala in našla par let stare poste na MON-u, kjer so skoraj same kritike... Pa da je ozračje hladno, pa da na bazenu smrdi iz restavracije, da je umazano, ipd. user posted image

v čatežkih vem da imajo notri en tobogan, ki je primeren tudi za majhne otroke...zraven bazena z valovi mislim da je. glede čistoče nimam pripomb, je pa res vedno hladno, tako da priporočam kopalne plašče, sploh za otroka.

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2010 9:36:25   
Hope2
Mi smo bili letos v pozni zimi v čatežkih. Mali je bil star malo več kot 1 leto. Mrzlote nismo zaznali, mali sploh ni rabil plaščka. Čez vikend je bila gužva za znoret, vroče-zadušljivo ozračje, voda topla. Takoj v ponedeljek, pa so zgleda še menjali vodo in vse prezračili, ker je malenkost bilo res hladneje, ampak ne pretirano, kot tu pišete. S čistočo nismo imeli težav, smrdelo ni prav nič, prej po kloru, kot pa hrani. Ta kompleks je tako velik, da niti pod razno, ne moreš vohat menze, ki je v enem kotu, razen če sediš ravno tam v tistem kotu. Pretiravanje na kubik glede smrada iz menze.

Tobogan je res pri valovih, primeren za male otroke (ni strmi, je pa vijugast in malo večji, komot s starši ali brez), pravtako je na ladji mičkeni tobogan ali celo 2 (brez staršev). Pa v malem otroškem bazenčki je en toboganček.

Mi smo sicer veliki picajzliuser posted image , ampak nam je bilo vseeno všeč in bomo tudi v tej zimi šliuser posted image . Samo vikendu se bomo izognili, ker takrat res ni prijetno- preveč gužve

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.10.2010 9:38:03 >

(odgovor članu barca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2010 13:42:30   
livia
Mi smo bili v notranjih bazenih kaki dve leti nazaj. Kompleks je velik, ob vikendih gužva in temu primerna čistoča. Še danes se spomnem kako je na gladini bazena plaval en kakec oz klobasa.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?