Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vožnja s helikopterjem - darilo za rojstni dan 4.10.2010 9:18:04
|
|
|
|
TomTaylor
|
Moj mož v kratkem praznuje RD in letos si predstavljam, da bi mu za RD privoščila en tak izlet v neznano (ja, jz bom valda vedla kam ga peljem) in sicer na ogled helikopterjev/ vožnjo z njimi (Policija, vojska)...nekaj v tem smislu. Pa ne vem, al je to treba imeti kje kakšne zveze, se da koga poklicat...? Vsakršen nasvet, predlog, informacija, namig,...VSE dobrodošlo!
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 9:35:00
|
|
|
|
mojcaziga
|
To pa je tema za Colta V najslabšem primeru zalutata nekje v gorah in vaju pridejo reševat. Prevoz zagotovljen samoplačniško, itak lp
|
|
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 10:21:05
|
|
|
|
maya2
|
Se mi zdi, da sem zasledila, da se da pri nas tu na lokalnem letališču zmenit za polet s helikopterjem, če se ne motim je bila cena 150€ za 3 osebe.... nisem pa sigurna, sem bolj tko na hitro ujela Ne vem pa kdo to ima in kakšen je ta helikopter... Mogoče pokličeš še v Lesce??
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 10:26:35
|
|
|
|
aTri
|
mogoče ti pride tole kaj prav http://www.flycom.si/
|
|
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 10:30:51
|
|
|
|
mišk
|
Enkrat sem enega, ki dela v vojašnici Cerklje kot mehanik helikopterjev vprašala, če se da pri njih vozit s helikopterjem, tako da plačaš. Pa je rekel, da proti plačilu se pri njih ne da letet, za drugje pa ne vem. Si pa tudi jaz želim te izkušnje.
|
|
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 10:38:03
|
|
|
|
TomTaylor
|
Ja, v bistvu mi ni toliko do teh komercialnih poletov, pa mojemu (verjetno) tudi ne, še posebej zato, ker je "uniformiranec", tko, da si blazno želim priti z nekom "s foha" v kontakt. Verjetno bo Colt res pravi naslov V najslabšem primeru pa tale zadeva od Flycom izgleda super. Hvala vsem
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 15:19:40
|
|
|
|
hubi
|
Kaj pa Adrijski simulator aviona?
|
|
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 15:23:11
|
|
|
|
ZARA
|
Jst sem mojemu lani kupila skok s padalom. V Lescah. Čist je bil navdušen. Pravi, da je noro, samo on je adrenalinski đanki.
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 16:01:21
|
|
|
|
alda
|
Mislim, da se da tu pri nas na Ajdovskem neki zmenit, no vsaj par let nazaj se je, ker so moževi sodelavki za darilo ob abrahamu podarili panoramski let nad Primorsko. Jo je pršu stric v uniformi kar v službo iskat in jo peljal na letališče. Baje pa je bila čist iz sebe od navdušenja
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 17:15:13
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jst sem mojemu lani kupila skok s padalom. V Lescah. Čist je bil navdušen. Pravi, da je noro, samo on je adrenalinski đanki. ja, tole je super, samo je malenkost preveč za mojo denarnico (okoli 250-300 evrov pride za tandem)
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 17:31:41
|
|
|
|
ZARA
|
Ne, 170€ je osnovna cena. Potem imaš pa še neke dodatke. Pa snemanja na DVD, ...
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 18:03:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ne, 170€ je osnovna cena. Potem imaš pa še neke dodatke. Pa snemanja na DVD, ... že navezujem stike z izvajalci! Tnx
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 18:04:26
|
|
|
|
ZARA
|
No, fajn, pomoje mu bo všeč.
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 20:38:46
|
|
|
|
Colt
|
Hm...kako naj tole napišem da ne bo izzvenelo čist preveč prepotentno....ene 30 let se prevažam s helikopterji LPE (okej, takrat je bila še LEM) ...ene 7 let z helikopterji SV... Še raje pa ''prevažam'' kar sam sebe z športnimi letali (Cessna, Piper..)..še najraje pa prevažam sebe (in občasno potnike) z jadralnimi letali (predvsem Blanik L-23 dvosed, jasno) Še veliko raje pa sam sebe v DG-101, DG-100, DG-300,DG-303...ampak to so samo nepomembni in utrujajoči podatki. Tomika, na moj ZS mi javi kaj točno bi si želela za svojega gospoda. Možnosti so (LPE in SV nista izključeni), ampak v privat sektorju bi ti veliko hitreje znal pomagat Grega ps. Kako je kej občutljiv njegov želodček? (to je resno vprašanje, zanima me kako reagira na pozitivne in predvem negativne (te so tricky) G sile!
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 21:51:50
|
|
|
|
TomTaylor
|
Colt, poslala sem ti ZS
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 4.10.2010 22:16:13
|
|
|
|
Colt
|
Tomika...so far še nič ni pristalo v mojem nabiralniku... (kljub rahli turbolenci v okolici...)
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 5.10.2010 6:11:37
|
|
|
|
TomTaylor
|
Je bela cesta!...prisežem, da je sporočilo šlo naprej, a glej ga zlomka, danes ga pa niti v predalu "poslano" ni! Nekdo mi krade poslano pošto! Ti bom s službe še enkrat poslala. Pa kar na FB. Bo bolj ziher. Menda.
|
|
RE: vožnja s helikopterjem - darilo za rojstn... 5.10.2010 8:37:20
|
|
|
|
TomTaylor
|
oziroma, ne, ti bom tukaj ZS poslala. Zaradi varnosti :-)
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?