Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vročina po čebeljem piku? 31.7.2005 7:39:45
|
|
|
|
snorlax
|
Mojega tavečjega je v roku enega meseca dvakrat pičila čebela v nogo. Prvič je imel rahlo vročino, vendar tega nismo povezali s pikom, saj se je kopal v hladni vodi in smo mislili, da se je prehladil. Včeraj pa ga je drugič pičila in to spet pri kopanju, vendar tokrat v morju, kjer je topla voda. Zakuhal je kar na 39 stopinj in to kljub Lekadolu. Mesto pika je malce pordelo. Dala sem mu tudi Fenistil kapljice in kremo. Itak gremo k zdravniku, ampak me zanima, če ima katera enako reakcijo? Ali je možno, da dobiš od pika tako visoko vročino? Vem za primere, ko zatečejo in ne morejo dihat, za vročino pa še nisem slišala. L.p.:)
|
|
|
|
Vročina po čebeljem piku? 31.7.2005 13:58:50
|
|
|
|
kofetek2010
|
naš ima alergijo na vse pike, dobi oteklino 3x3 cm in za kak cm izbočeno, srbi ga pa tako, da si čisto spraska :( zato mora takoj, ko ga kaj piči vzet Claritine :( temperature pa nima, jaz ne bi odlašala, ampak bi šla kr takoj k zdravniku :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?