Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
MBčanke - ali TOM že ogreva 3.10.2010 18:14:06
|
|
|
|
mojcaziga
|
Torej, danes me zeeeeeebeeeeeee. Sem ven iz precej močne viroze in ko sem že mislila, da sem ok, me danes hudo zebe. Pa običajno nisem zmrznjen tip. Sva se pogovarjale s kolegico, ki je doma na Ljubljanski in je rekla, da imajo tole radiatorje že od petka, pri nas v Novi vasi I pa še nič. Ali pa je to samo v našem bloku, ker običajno starejši stanovalci kličejo v Energetiko naj še ne ogrevajo zaradi stroškov. In tako smo bili eno leto do srede novembra brez ogrevanja, dokler se nismo tisti z malimi otroci postavili po robu Če pa ni to, pa zagotovo kakšne pameten sosed oktobra ugotovi, da je potrebno kaj zamenjati in potem smo spet na hladnem........ Kako je pri vas? lp, mojca
|
|
|
|
RE: MBčanke - ali TOM že ogreva 3.10.2010 18:31:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi smo doma na Cesti zmage in še tudi ni nič toplo.
|
|
|
|
RE: MBčanke - ali TOM že ogreva 3.10.2010 18:53:57
|
|
|
|
Lenči_
|
Pokliči upravnika bloka kako je z ogrevanjem. Če ne, pa direktno na Energetiko maribor, poveš naslov in ti bodo točno povedali kako, kdaj bodo kurli oz. zakaj ne kurijo še.!?!
|
|
|
|
RE: MBčanke - ali TOM že ogreva 3.10.2010 19:02:25
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Pokliči upravnika bloka kako je z ogrevanjem. Če ne, pa direktno na Energetiko maribor, poveš naslov in ti bodo točno povedali kako, kdaj bodo kurli oz. zakaj ne kurijo še.!?! Ja, hvala. Danes bo sicer malo težko dobit naštete na telefon. Saj jutri bom boljše. Upam lp
|
|
|
|
RE: MBčanke - ali TOM že ogreva 3.10.2010 20:20:00
|
|
|
|
Valentina
|
Mojcaziga (beri soseda ) pri nas so bili že včeraj topli radiatorji.
|
|
|
|
RE: MBčanke - ali TOM že ogreva 3.10.2010 20:24:32
|
|
|
|
mojcaziga
|
Res? Soseda kje točno????? lp, mojca
|
|
|
|
RE: MBčanke - ali TOM že ogreva 3.10.2010 20:27:27
|
|
|
|
Valentina
|
Aaaaa... Nova vas 1
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?