ronja
|
No, vidiš! Zelo žalosten je bil, ko ni mogel bit z vami - verjetno je zato takrat dal to ime. Aj, ga biksaš s tem sumničenjem . Vidiš, da je lahko včasih čisto bedast razlog, celo zelo pogosto je tako. Zdaj se pa iz tega nekaj nauči - namesto, da skrivaš glavo v pesek. Da mu lahko zaupaš, da te ima rad in ti njega, da ga s sumničenjem prizadaneš, pa sebe tudi, pa da ti očitno nekaj manjka, da tako zapaničariš zaradi enega maila. In potem to praznino napolni: najdi si hobi, prijateljico; če ne najdeš nobene sorodne duše v bližini, pa obnovi stike s prijateljicami iz Slovenije - tudi po mailu se da marsikaj pogovorit, odkar so pa razni "talki" pa sploh ni problem. Pa še en predlog imam: kaj če bi vidva nehala naduvano poplesavat en pred drugim: bodi ti prva, ki odvrže masko. Povej mu, kako se počutiš, povej mu, da te je strah, da bi ga izgubila, ker ga imaš rada. Povej mu, da se ne počutiš več tako seksi kot včasih in rabiš potrditev, zato pa panično delaš iz muhe slona. Pa opraviči se mu za sumničenje, ker ga je gotovo prizadelo. Razloži mu, da je prišlo to iz tvoje negotovosti in strahu. Pa povej mu, da ga imaš rada. In ne delaj prevelikega cirkusa okoli malenkosti: povedal/pokazal ti je, da te ima rad in ni ti hotel kupit samo čokoladice, ampak eno darilo - zato ga pa ni imel - je bil pa zato cel dan doma . Tudi meni se je že zgodilo, da sem "pozabila" na njegov rd - pa sem 1 mesec prej že pripravljala darila zanj - samo sem imela uro narobe naštimano in sem mislila, da je 1 dan manj, hehe. In me malo pred polnočjo vpraša, če mu ne mislim nič čestitat. Jaz pa, da čakam na polnoč, da bo končno njegov rd. No, mi pove, da ga bo takrat že konec in jaz čisto paf. No, potem sva se oba režala. ker ve in je tudi takrat vedel, da ga imam rada - tudi če bi čisto pozabila na njegov rd...
|