|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V katere terme..
1.10.2010 12:14:01   
tasa_m
.. v 2.polovici novembra na dopust?? Čatež, terme 3000,Banovci, Zreče,..?

Kje ste bili zadovoljni, če ste dopustovali že v termah?
Namreč z tamalo (1,5let) se bove novembra odpravili v terme na dopust. In zdaj ne vem, katere izbrat, da ji bo zanimivo? Lani, smo bile z babi v Banovcah ampak, rokko na srce, tam nima res nič druga kot smo bazene.
Hvalijo ful Čatež ampak tam še nisem bila..
Kaj pa Žusterna, vem da niso terme ampak ali imajo poskrebljeno za otroke??

Hvala in lep pozdrav,
tasa

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.10.2010 12:15:21 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V katere terme..
1.10.2010 12:43:34   
Katy78
Mi gremo konec oktobra v Terme Olimia, sem slišala same pohvale. Upam, da bo fajn. user posted image Gremo pa s skoraj 2-letnikom.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2010 13:06:29   
tasa_m
Za koliko dni pa greste, Katy ? In koliko je cena  ?? 

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2010 13:10:03   
Katy78
Mi gremo samo za par dni, od sobote do torka, cena je pa nekaj čez 300eur, ne vem točno, je mož rezerviral.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2010 14:24:45   
Lantea
Jaz glasujem za Čatežuser posted image . Smo že bili marsikje, pa nam je tu daleč najboljše. Smo pred kratkim bili. Starejša je stara 3 leta in je ful uživala. Imajo tobogane, male bazene, gusarsko ladjo...res je za otroke super.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2010 14:28:22   
Lantea
To sem pa pozabila...bili smo pa tudi v Olimii, in sicer v Termaliji...no tja pa ne grem več. Mogoče smo sicer mi na slabo naleteli, ampak čistoča na nuli, toboganov nič.

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2010 14:53:46   
kristinaj
otrok od 1,5 let ne rabi drugega kot kakšen tobogan, gugalnico na zunanjih igralih, v notranjih bazenih jim ponavadi tako malim niso všeč take stvari... rabijo dve skodelici, da pretakajo vodo ipd.. raje so zunaj in opazujejo naravo ali kaj drugega..  

mi smo bili spomladi v olimju in je super.... v bazen smo šli pa samo 1x v celem tednu za pol urce, ker tudi jaz nisem pristaš bazenov, pa bolani smo bili in smo raje po okolici hodili in ribe futrali..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2010 19:15:43   
tasa_m
HVALA VSEM !! user posted image

Smo se odločili za Čatež!

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2010 20:53:11   
Lantea
user posted image Uživajte!Za bazen kopalke, za kakšne deževne dni pa še škornje in palerino in gremo naši!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2010 21:10:48   
Anonimen
otrok od 1,5 let ne rabi drugega kot kakšen tobogan, gugalnico na zunanjih igralih, v notranjih bazenih jim ponavadi tako malim niso všeč take stvari... rabijo dve skodelici, da pretakajo vodo ipd.. raje so zunaj in opazujejo naravo ali kaj drugega..  

Meni se zdi, da je podobno še kakšno dobro leto po tem..

Jaz šparam večje toplice za kasneje user posted image , ko bo že sama po teh toboganih skakala. Zdaj se mi zdi še premajhna.

Meni osebno so idealne Tuheljske toplice - ker imajo varstvo otrok enkrat do dvakrat na dan in to direkt nad velikim plavalnim bazenom - da sem se lahko v miru tudi jaz naplavala. In itak so mi manjše toplice nekak bolj všeč za manjše otroke...ni take gneče in mi bolj paše. Saj kakšen otrok za igro se pa vedno najde.

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.10.2010 16:40:29   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

A so zdej po poplavah ze porihtal Catez? Bil je namrec poplavljen... dajte se prej mal pozanimat....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.10.2010 12:10:13   
roža03
tudi mi gremo novembra v čatež..

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.10.2010 12:51:05   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

A so zdej po poplavah ze porihtal Catez? Bil je namrec poplavljen... dajte se prej mal pozanimat....

Čatež je saniran po poplavi in odprt. Mi gremo drug vikend. Je pa meni Čatež najboljša izbira za nas, imamo 5 letnega mulčka.user posted image

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.10.2010 15:13:10   
Morales
Nov notranji tobogan za otroke in odrasle vseh starosti se odpira v laškem. Odprejo 16. okt.
Tudi tam imajo pester animacijski program, poudarek je ravno na družinah in otrocih (ceneje za družine).
Vem, da imajo tudi varstvo otrok med počitnicami ter prav tečaje za njih kot so plavanje, vaterpolo... delavnice in podobno ...
Poleg tega imajo prost vstop vsi otroci do 5. leta starosti (če se ne motim), brezplačen vstop imajo tudi vsi, ki na dan vstopa praznujejo rojstni dan - otroci, odrasli... vsi. SMo izkoristili :))
Imajo tudi vadbo v vodi za dojenčke, malčke ter plavalne tečaje za otroke, odrasle... za vse, stare od 4 mesecev naprej ...  malima(2,4) je najbolj všeč pa smo bili tudi drugje

Želite pozitivno vplivati na svet? Najprej uredite lastno življenje.- Lao Ce

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?