Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Počasnost pri šol. nalogah 1.10.2010 6:52:27
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
uf, pri nas je pa kontra. nas cetrtosolec samo zmece v zvezke in je pisava zato obupna. moram poleg njega stat in: počaaaaaasi! pocaaaasi!!!! pazi! lepo daj! ne bit povrsen! pocaaaasi!!!!
|
|
RE: Počasnost pri šol. nalogah 1.10.2010 10:15:50
|
|
|
|
Bojana82
|
Saralina, mi smo na istem.....naš fant hodi v drugi razred, piše res zelo lepo črke in številke! Toda naloge so pri nas razvlečene včasih skozi celo popoldne ! Da ne omenjam, kadar je za nalogo še kaj risanja.....
|
|
RE: Počasnost pri šol. nalogah 1.10.2010 11:26:51
|
|
|
|
viv_
|
A ne delajo nalog v OBPju? Pri nas je sicer kontra problem, vse narejeno ful hitro. Sicer prav, ampak pisava je pa OMG... Zdaj ji težim, da ne sme bit prehitra, da mora pazit na lep izgled.
|
|
RE: Počasnost pri šol. nalogah 1.10.2010 11:44:59
|
|
|
|
blaža
|
Pri nas delajo nalogo pri popoldanskem varstvu, vendar vedno kaka malenkost ostane za doma. Poleg tega, jih je tam kar veliko, ker so združeni z še dvema razredoma in pol nardi včasih nalogo bolj tako, tako, da mu vedno pregledam. Je pa naloge za 2. razred kar veliko. Po nekje 40-50 računov pri matematiki, + še kaj za narisat, naš ima včasih še zgodbico za napisat, ker daje pri Slo različne naloge glede na to,da moj in še eden znata že brat in pisat. Zadnjič sem mu celo zgodbico ven strgala, kar sicer nikoli ne počnem, če bi šlo le za grdo pisavo, ampak je mel tolko napak, ker je v šoli hitel, da se bo pol lahko še igral z otroki, da je blo katastrofa. Pa vem, da se je ful namatral, pa sva pol morala popravljat, da je naredil presledke med besedami,... Vedno jamra, da kooolko naloge ma še za doma za narest, no pol jo pa reši največ v 20 min. Čeprav, če pogledam vse skupaj, kar je že v popoldaneskem rešu, je pa kr veliko.
|
|
RE: Počasnost pri šol. nalogah 1.10.2010 18:46:51
|
|
|
|
imee
|
Oh, tudi naš četrtošolec ima nalogo pre-hitro narejeno. Sicer pravilno, ampak pisava pa takšna, da komaj prebereš. Ampak njemu se to ne zdi nič takega. Kar citiram njegove besede: »Jaz za sabo znam prebrat in to je važno, ko bom večji pa tako več ne bom pisal na roke, ampak na računalnik«…ko mi to pove, pa res več ne vem,kaj naj mu pametnega odgovorim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?