|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barve v sobi za dojenčke
29.9.2010 22:34:05   
smuki
Živjo,

naši (skoraj) 8-mesečnici opremljamo sobo. Naročeno imamo pohištvo od Alplesa v teh barvah http://www.alples.si/img/Gallery/img1720_screen.jpg

Trenutno so stene še bele, vendar bi rada vsaj 2 steni pobarvala z barvo...
Berem, da so najbolj primerne barve za otroško sobo od modre, zelene, svetlo vijoličaste do roza.
Slišala pa sem tudi, da so predvsem otroci (nisem prepričana do katere starosti) bolj dovzetni za močnejše tone.

Najprej sem hotela izbrat rumeno, ker mi gre lepo z zeleno, ki je na omarah, vendar nisem več prepričana.

Kako je zdaj s temi barvami?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 22:38:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: barve v sobi za dojenčke
29.9.2010 22:41:50   
nusi
kakšne intenzivne barve niso najbolj primerne, izberi raje umirjene tone. Rumena bi šla čisto lepo zraven, jaz bi se odločila za kakšno bolj pastelno varianto.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 23:03:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: barve v sobi za dojenčke
30.9.2010 7:58:05   
Jada82
Mi imamo sicer zaenkrat rjavo pohištvo, še iz moje stare sobe .... ko bo večja, ji bomo kupili čisto svojo sobico, stene mamo pa vse štiri pobarvane in sicer v 2 različna odtenka zelene - ena je bolj svetla, druga pa že malo bolj na modro. Tudi nalepke na steni imam v zeleni in njeno posteljnino user posted image user posted image user posted image Zelena se mi zdi pomirjujoča in je ful rada v sobici!

Tako da, res ne kompliciraj, zberi tako barvo, da ti bo všeč. Čim bolj živahno, boljše je user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?