|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Že kaj razmišljate?
30.9.2010 12:34:14   
ronja
September - razprodaje

Septembra so razprodaje? Madona, sem jaz za časom - sem mislila, da so pozimi...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.9.2010 12:34:48   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
September - razprodaje

Septembra so razprodaje? Madona, sem jaz za časom - sem mislila, da so pozimi...

Saj so tudi januarja. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.9.2010 13:21:16   
Najaa
Sej razprodaje so kr skoz se mi zdi. Skoz so kje kake akcije...

Sem pa začela danes razmišljat o NL darilih, ja. Sam ne bom samo kupovala, bom tudi naredila kaj. Mogoče kako marmelado, liker ipd.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.9.2010 13:28:47   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: titania

Nebi ampak moram, če ne ne bo šlo skoz...:(
Takoj za prazniki pa še mesec poln rojstnih dni...:(

A ima kdo kakšne ideje za božična darila za ženske?

Pa ko sem ravno pri darilih.. kaj pa ponavadi kupujete svojim možem, fantom...?

pletene gamaše bodo letos zelo moderne. če znaš sama štrikat, imaš narejen v enem popoldnevu.

Znam štrikat, ampak samo šal.. :)
Gamaše so res dobra ideja, hvala user posted image (sama se nikoli ne bi spomnila..)

saj je podobno kot šal, malo širše narediš in potem zadaj pač sešiješ, delaš pa v patentnem vzorcu, pa skuapj drži, drugače pa lahko zgoraj par trakov tatenke elastike s šivanko vpelješ.

S tem se pa ne strinjam. Pletejo se z najmanj 3 do 5 pletillkami in to okoroglo - je pa še lažje kot šal, ker vedno pleteš le eno stran (spredno). V kolikor pleteš leve desne moraš imeti parno število zank, da se ti izide.

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.9.2010 13:30:52   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: 2violina

Nebi ampak moram, če ne ne bo šlo skoz...:(
Takoj za prazniki pa še mesec poln rojstnih dni...:(

A ima kdo kakšne ideje za božična darila za ženske?

Pa ko sem ravno pri darilih.. kaj pa ponavadi kupujete svojim možem, fantom...?

pletene gamaše bodo letos zelo moderne. če znaš sama štrikat, imaš narejen v enem popoldnevu.

Znam štrikat, ampak samo šal.. :)
Gamaše so res dobra ideja, hvala user posted image (sama se nikoli ne bi spomnila..)

saj je podobno kot šal, malo širše narediš in potem zadaj pač sešiješ, delaš pa v patentnem vzorcu, pa skuapj drži, drugače pa lahko zgoraj par trakov tatenke elastike s šivanko vpelješ.

S tem se pa ne strinjam. Pletejo se z najmanj 3 do 5 pletillkami in to okoroglo - je pa še lažje kot šal, ker vedno pleteš le eno stran (spredno). V kolikor pleteš leve desne moraš imeti parno število zank, da se ti izide.

a ne, ne, na 3-5 pletilk pa ne znam jaz. Tudi na dve čisto spodobno pride, sem jih že delala.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.9.2010 13:41:40   
2violina

[/quote]

a ne, ne, na 3-5 pletilk pa ne znam jaz. Tudi na dve čisto spodobno pride, sem jih že delala.
[/quote]

V bistvu ti ne mislim težit, vendar so tako nerejene brez vsakega šiva in resnično enostavne. Poizkusi, kupi si igle za rokavice, (so take ravne paličice) zanke, ki jih potrebuješ deli s 3, 4 ali 5 (odvisno koliko igel boš uporabljala) ter nato na vsako iglo nasnuj dobljeno št. zank. Ko si gotova skleni krog (tako, da vzameš zanke s prve pletilke (kontra kot si nasnula) in to je to. Potem samo pleteš. 
(npr ena leva ena desna ali dve levi in dve desni). V bistvu simpl ko pasulj.

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?