Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Že kaj razmišljate? 30.9.2010 12:34:14
|
|
|
|
ronja
|
September - razprodaje Septembra so razprodaje? Madona, sem jaz za časom - sem mislila, da so pozimi...
|
|
|
|
RE: Že kaj razmišljate? 30.9.2010 12:34:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja September - razprodaje Septembra so razprodaje? Madona, sem jaz za časom - sem mislila, da so pozimi... Saj so tudi januarja.
|
|
|
|
RE: Že kaj razmišljate? 30.9.2010 13:21:16
|
|
|
|
Najaa
|
Sej razprodaje so kr skoz se mi zdi. Skoz so kje kake akcije... Sem pa začela danes razmišljat o NL darilih, ja. Sam ne bom samo kupovala, bom tudi naredila kaj. Mogoče kako marmelado, liker ipd.
|
|
|
|
RE: Že kaj razmišljate? 30.9.2010 13:28:47
|
|
|
|
2violina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: titania IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: titania Nebi ampak moram, če ne ne bo šlo skoz...:( Takoj za prazniki pa še mesec poln rojstnih dni...:( A ima kdo kakšne ideje za božična darila za ženske? Pa ko sem ravno pri darilih.. kaj pa ponavadi kupujete svojim možem, fantom...? pletene gamaše bodo letos zelo moderne. če znaš sama štrikat, imaš narejen v enem popoldnevu. Znam štrikat, ampak samo šal.. :) Gamaše so res dobra ideja, hvala (sama se nikoli ne bi spomnila..) saj je podobno kot šal, malo širše narediš in potem zadaj pač sešiješ, delaš pa v patentnem vzorcu, pa skuapj drži, drugače pa lahko zgoraj par trakov tatenke elastike s šivanko vpelješ. S tem se pa ne strinjam. Pletejo se z najmanj 3 do 5 pletillkami in to okoroglo - je pa še lažje kot šal, ker vedno pleteš le eno stran (spredno). V kolikor pleteš leve desne moraš imeti parno število zank, da se ti izide.
|
|
RE: Že kaj razmišljate? 30.9.2010 13:30:52
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2violina IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: titania IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: titania Nebi ampak moram, če ne ne bo šlo skoz...:( Takoj za prazniki pa še mesec poln rojstnih dni...:( A ima kdo kakšne ideje za božična darila za ženske? Pa ko sem ravno pri darilih.. kaj pa ponavadi kupujete svojim možem, fantom...? pletene gamaše bodo letos zelo moderne. če znaš sama štrikat, imaš narejen v enem popoldnevu. Znam štrikat, ampak samo šal.. :) Gamaše so res dobra ideja, hvala (sama se nikoli ne bi spomnila..) saj je podobno kot šal, malo širše narediš in potem zadaj pač sešiješ, delaš pa v patentnem vzorcu, pa skuapj drži, drugače pa lahko zgoraj par trakov tatenke elastike s šivanko vpelješ. S tem se pa ne strinjam. Pletejo se z najmanj 3 do 5 pletillkami in to okoroglo - je pa še lažje kot šal, ker vedno pleteš le eno stran (spredno). V kolikor pleteš leve desne moraš imeti parno število zank, da se ti izide. a ne, ne, na 3-5 pletilk pa ne znam jaz. Tudi na dve čisto spodobno pride, sem jih že delala.
|
|
|
|
RE: Že kaj razmišljate? 30.9.2010 13:41:40
|
|
|
|
2violina
|
[/quote] a ne, ne, na 3-5 pletilk pa ne znam jaz. Tudi na dve čisto spodobno pride, sem jih že delala. [/quote] V bistvu ti ne mislim težit, vendar so tako nerejene brez vsakega šiva in resnično enostavne. Poizkusi, kupi si igle za rokavice, (so take ravne paličice) zanke, ki jih potrebuješ deli s 3, 4 ali 5 (odvisno koliko igel boš uporabljala) ter nato na vsako iglo nasnuj dobljeno št. zank. Ko si gotova skleni krog (tako, da vzameš zanke s prve pletilke (kontra kot si nasnula) in to je to. Potem samo pleteš. (npr ena leva ena desna ali dve levi in dve desni). V bistvu simpl ko pasulj.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?