|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jok
29.9.2010 14:46:41   
petera
Pozdravljene,

naš fantek je star 2 tedna in se dojimo. Vendar po 1,5 uri se že spet tišči rokice v usta in mu dam za jes, in malo potegne in zaspi in spet po 20 minutah se prebudi in joče. Moje mleko se mi ne zdi nekvalitetno pa še dosti ga imam, a mislite da vseeno naj poskusim z dodajanjem umetnega? Ve jokat po cele dneve in tiščat rokice v usta.
Hvala vsem za nasvete

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 29.9.2010 15:24:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JOK
29.9.2010 14:49:41   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: petera

Pozdravljene,

naš fantek je star 2 tedna in se dojimo. Vendar po 1,5 uri se že spet tišči rokice v usta in mu dam za jes, in malo potegne in zaspi in spet po 20 minutah se prebudi in joče. Moje mleko se mi ne zdi nekvalitetno pa še dosti ga imam, a mislite da vseeno naj poskusim z dodajanjem umetnega? Ve jokat po cele dneve in tiščat rokice v usta.
Hvala vsem za nasvete


stisni ga, pocrkljaj ga, ponudi mu dojko, tudi če samo malo potegne, podrita kupčke, da ga ne tišči, mogoče ima krče...več stvari je lahko, ki malega zmotijo. Mleko ni nekvalitetno, ne more biti, zato ni potrebe po dodajanju. Vztrajno, po 2 tednih še ni moč vzpostaviti nekega ritma dojenja, tako da,. saj bo. Zaenkrat pa, ob joku dojka, tudi če samo malo potegne. Ne pa dovolit, da ti bo ves dan visel na dojki, da jo bo zamenjal za dudo. Mogoče probaš tudi z dudo? Mogoče ima samo tako močan sesalni refleks in be se malo potolažil z dudo?

(odgovor članu petera)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: JOK
29.9.2010 16:06:40   
nusi
Nikakor ni potrebno dodajati ničesar, ker mleko ne more biti nekvalitetno, če kaj ni ok, ga sploh ni user posted image . To, da se doji na 20 minut niti ni nič posebnega, daleč od tega, da je samo tvoj dojenček tak user posted image . Če res samo dvakrat potegne in zaspi poskusi z dudo, drugače pa mogoče še ni dovolj močen, da bi jedel dlje časa zaradi česar bi tudi ostal dlje sit. Tudi če se bosta dojila na 20 minut bo s časom sigurno podaljšal čas med obroki.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: JOK
29.9.2010 16:39:36   
divans1
Vztrajaj z dojenjem, se splača, vsak dan bo boljše!!!!user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: JOK
29.9.2010 18:42:28   
petera
hvala za nasveteuser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: JOK
29.9.2010 20:44:19   
ribica.
Če praviš da imaš dosti mleka, otrok pa je kljub temu pogosto lačen, si pred vsakim dojenjem izbrizgaj malo mleka. Tako bo šlo tisto ta vodeno mleko stran, otrok pa se bo nasitil hranljivea mleka in bo potem bolj dolgo sit.
Meni se je tako dogajalo pred mesecem in pol. Prsi polne za počit, otrok pa je vsake toliko dokaj pogosto hotel jesti. PO razgovoru s patronažno sem si potem vedno črpala pred začetkom dojenja in ne po koncu. Ker ponavadi je on jedel, potem pa sem si že po 60 ml izbrizgala da sem za silo sprostila dojko. Potem sem začela delati obratno, brizgala ven pred dojenjem, toliko da pritisk popusti. Pri nama je delovalo.

Je pa res nesmiselno dodajati, če veš in vidiš, da je mleka dovolj.

(odgovor članu petera)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




časi
kozo

Kateri je boljši čas zimski ali poletni

zimski (38%)

poletni (62%)


Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!