|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poletje v školjki
30.7.2005 11:05:28   
erika
Pred dnevi sem gledala film Poletje v školjki. Spomnim se, ko so ga snemali, kakšen "pomp" se je delal okoli glavne igralke Kaje. Ali katera ve, kaj počne Kaja danes? Poročena, mamica,...?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Poletje v školjki
30.7.2005 11:24:16   
morska deklica
Sem na netu prebrala(en forum),da živi v New Yorku,da dela kot koreografinja in organizatorka raznih prireditev in da se bo kmalu poročila.(baje z nekom iz N.Y.P.D.???!!!)

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Poletje v školjki
30.7.2005 11:24:30   
.ču
Ja fajn bi blo kakšno novičko slišat dons o teh junakih.Mislm,da sm enkrat zasledila,da je David odvetnik:zmeden2:če se ne motim
Pa tud film je blo fajn pogledat,so mal spminči na plano pokukali:)9nebesa

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Poletje v školjki
30.7.2005 11:25:33   
.ču
spominči=spominčki:ups:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Poletje v školjki
30.7.2005 11:34:38   
KATY&TIMMY
http://www.ciaraonline.com/Photogallery/picsbackstage/back4.jpg

ženska desno naj bi bila Kaja leta 2002:zmeden2:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Poletje v školjki
30.7.2005 11:56:57   
Blink1
Leta 2002 je nastopala v filmu Unconditional love kot 'Hitchcock Railway' dancer.

http://www.imdb.com/title/tt0219374/

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Poletje v školjki
30.7.2005 12:34:08   
Moyca_
zakaj je že bil pomp?

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Poletje v školjki
30.7.2005 12:44:38   
Pupica
moyca;)
Tut jaz ne vem, verjetno ko smo bili mlajši se nam je zdel pomp:)-:)-:)-

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Poletje v školjki
30.7.2005 13:05:09   
.ču
Moyca po moje zato k so bli vsi tko lepi:)Kaja sploh,v Davida smo ble vse zalublene:):)-ful so fajn plesal(dons se pleše že pri vsakem pevskem nastopu),pa taka fletna ljubezenska zgodba:)se pa strinjam,da smo ble takrat glih v ta pravih letih,da nas je mal pošlatal:):love:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Poletje v školjki
30.7.2005 14:15:51   
erika
Ja, men je bila Kaja, full zoprna in vsiljiva, ko sem jo pa prejšnji teden vidla (na filmu), je pa čisto preprosta punca. Verjetno sem ji bila takrat samo zelo fouš.

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Poletje v školjki
30.7.2005 14:24:46   
Blink1
Hehe...meni se je David tud zdel ful luškan in oh in ah....Pa sem zdajle gledala film, pa je pravi mozoljavi šmrkavec:zmeden::)-:)- ne vem kaj smo gledle takrat:zmeden2:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Poletje v školjki
30.7.2005 15:42:46   
mammy26
ja res je bil luškan, tako David kot tudi film sam.

Še moja dva ta večja sta ga gledala te dni, saj ima moj oče oba posneta na video kaseto, še iz časa mojih najstniških dni.

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Poletje v školjki
30.7.2005 18:33:42   
niki5
jaz sem bila tudi čist nora na ta film, se še spomnim ko sem ga šla v kino gledat :)

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Poletje v školjki
30.7.2005 23:28:14   
.ču
Ful noro so bli oblečeni:bravo::):)-.....za tiste cajte....

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Poletje v školjki
31.7.2005 9:53:12   
jureana
Ja, fajn film. Tudi zdaj ga otroci radi gledajo. Meni je bil najljubši del s plesom.:sloncek:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......