|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KROG
28.9.2010 20:05:46   
OČKA1
kako ste reševale naslednji začaran krog, ob koncu dojenja postane hčerka zaspana, ampak želimo podreti kupčka, s temi manevri jo predramimo, in spet želi malo dojiti, in ko zaspi, spet kupček

ali ste vstrajali na podiranju kupčka po vsakem dojenju?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KROG
28.9.2010 20:12:13   
m_o_i
ko in ce otrok med hranjenjem zaspi, ga ne budis user posted image
polozis ga na bok(ce slucajno med spanjem kaj ven vrze) in to je to

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu OČKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2010 20:12:37   
tassika
Koliko je pa stara? JAz ji včasih sploh kupčka nisem podrla, v porodnišnici so mi rekli, da če ga en podre, se jo da ležat na levi bok in bo ga bo sama podrla. To sem sploh ponoči prakticirala. Smo pa v zibki imeli dvignjeno ležišče.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu OČKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2010 20:14:32   
smokyhawk
js sn ga na bušija polagala ker mi ene 3 mesce sploh ni podirau kupčkov....user posted image sam da trenutno ma zdej fazo ležanja na hrbtu....user posted image ga pa nič ne predramim,dam v postlo spat in to je to....user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2010 20:15:41   
nusi
Mi ravno zato na začetku nismo podirali kupčka, oz. tudi če se ni zbudil, ko sva ga dvignila na ramo, kupčka sploh ni podrl. Zato je tudi večkrat polival. Midva sva mu malo podložila jogi, tako, da je imel rahlo privzdignjeno vzglavje, pa ko se zbudil najprej malo na ramo, če podre kupčka še za nazaj, potem pa naprej dojenje.

(odgovor članu OČKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2010 20:26:39   
branka81
Če dojenček zaspi po hranjenju ga ne rabiš prebujat,samo na bok ga daj spančkat!
lpuser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2010 20:37:02   
natasarobi
Kadar med dojenjem zaspi, kupčka ne podiramo, razen, če je res veliko pojedel (po občutku). Ga imam pa še cca 20 minut v naročju (ne odložim takoj v posteljico) in nato dam na levi bok.

Ker veliko poliva  in ker se sedaj sam obrne na hrbet, sem mu dvignila jogi in ga malo bolj opazujem še nekaj časa. Se je ravno 2 dni nazaj zgodilo, da je polil in je bil na hrbtu, tako, da se mu je ful zaletelo. Sem se ful ustrašila, da se ne bo mogel odkašljati.

A se vašim pogosto zaleti? Mojemu zadnje čase kar pogosto in ker sem imela sama težave z grlom in požiranjem, me je pri njem še bolj strah.

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2010 20:55:55   
Anonimen
jst moje ne zbujam če zaspi pa itak jeve po flaški....tko da če ga na rami ne podre ga podre pol k jo uspavam na gugalniku al pa potem ko se zbudi..v pojstlci pa redko kdaj poliva

se pa naši nardi da se ji pr čaju kdaj zatakne in začne kašljat

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2010 20:58:51   
izgubljena_ovcka
Jaz večinoma tako ali tako dojim leže, že prvega sem in če sta zaspala vmes sem ju kar tam pustila. Imam to srečo, da noben ni polival / ne poliva in kupčkov sploh ne podiramo, razen če dojim sede ali če ga po dojenju držim v naročju, dam na tla (je že pol leta star ta mlajši) ali v stolček. Ko sta bila novorojenčka se niti nisem sekirala ker nista imela nikakršnih težav. Pač sta podrla kupček, ko sta se zbudila in sem ju dvignila. Če ne kaže, da jo nepodrt kupčak moti, potem jo v miru pustite spat.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2010 21:03:04   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

ko in ce otrok med hranjenjem zaspi, ga ne budis user posted image
polozis ga na bok(ce slucajno med spanjem kaj ven vrze) in to je to

Se strinjam.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2010 10:17:10   
kristinaj
jaz sicer nisem dojila... s podiranjem sem vztrajala nekje do 3m, potem manj, če ga ni takoj podrl se nisem sekirala....

pri meni je učinkovalo tole.. ko sta se najedla, sem ju vzdignila in če ni bilo nič, takoj, sem ju položila na kavč za kakšno minutko in potem spet vzdignila in je blo....

če sta pa zaspala sem ju dala spat..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu OČKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?