Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 13:16:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj - kaj je pomembno 28.9.2010 13:22:17
|
|
|
|
Binny
|
meni je pomemben aquastop, poraba vode, poraba elektrike, da je tišji, koliko posode gre notri, da je popolnoma vgradni, da otroci ne tipkajo-ima eno zadevo za zaklenit, imam pa bosch-a in je super
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj - kaj je pomembno 28.9.2010 13:30:11
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Binny meni je pomemben aquastop, poraba vode, poraba elektrike, da je tišji, koliko posode gre notri, da je popolnoma vgradni, da otroci ne tipkajo-ima eno zadevo za zaklenit, imam pa bosch-a in je super vse to+ da ima hitro funkcijo pomivanja ter da lahko dam prat polovico stroja. imam pa gorenjevega
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj - kaj je pomembno 28.9.2010 13:42:46
|
|
|
|
fusia
|
Saj bom poskusila tudi poiskat stare teme samo tale iskalnik na ringaraji je tako čuden... ali pa sem jaz Hvala za odgovore, me pa zanima kaj je aquastop - ali je to isto kot zaščita pred izlivom?
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj - kaj je pomembno 28.9.2010 13:48:16
|
|
|
|
pety78
|
Pa da je TIH!
|
RE: Pomivalni stroj - kaj je pomembno 28.9.2010 17:07:48
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* IZVIRNO SPOROČILO: Binny meni je pomemben aquastop, poraba vode, poraba elektrike, da je tišji, koliko posode gre notri, da je popolnoma vgradni, da otroci ne tipkajo-ima eno zadevo za zaklenit, imam pa bosch-a in je super vse to+ da ima hitro funkcijo pomivanja ter da lahko dam prat polovico stroja. imam pa gorenjevega + zamik vklopa,... imam pomivalni od boscha,... ni pa vgraden,.. se ga da dat pod pult, vzameš zgornjo ploščo proč.
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj - kaj je pomembno 28.9.2010 17:57:03
|
|
|
|
EKOGREEN
|
Iz svojih izkušenj bi ti svetoval, da najprej poglej pri stroju to, da ima čim višjo porabo vode, da prav si prebrala čim višjo, ker v prvi vrsti kupuješ pomivalni stroj in šele nato "računalnik"-(funkcije in podobno). Pri nizki porabi vode boš lahko pojedla še veliko kemije, ki ti je stroj z premajhno porabo vode nikakor, ne bo utegnil sprat iz posode, pa tudi posoda bo oprana bolj na pol! Pa v posodico za sijaj si raje alkoholni kis nalij, zadnič sem gledal eno oddajo na eni tuji TV- in tam je strokovnjak povedal, da sredstvo za sijaj ponavadi ostane na posodi in ga potem jemo! Mi imamo "gorenjev" stroj, vendar kot vem jih Gorenje samo ne dela, drgač je pa naša mašina čistokrven Bosh, pa z vso varčnostjo in vsemi funkcijami slabše opere kot stara mašina 15 let od Gorenja, ki jo moji starši uporabljajo! Drgač pa, zadnja izbira je tvoja!
< Sporočilo je popravil EKOGREEN -- 28.9.2010 17:58:40 >
|
|
|
|
RE: Pomivalni stroj - kaj je pomembno 28.9.2010 18:26:49
|
|
|
|
orhideja75
|
meni je pomemben aquastop, poraba vode, poraba elektrike, da je tišji, koliko posode gre notri imamo pa bosch-a in smo zadovoljni
|
|
RE: Pomivalni stroj - kaj je pomembno 29.9.2010 8:54:34
|
|
|
|
dps1
|
ja, pa zamik pranja da lahko pereš na nočni tok :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?