Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zamujanje menstruacije 10.12.2010 12:18:06
|
|
|
|
študentka86
|
Martinya, dobrodošla Držim pesti, da bo plusek
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 11.12.2010 12:25:28
|
|
|
|
Natka23
|
No mi se trudimo na 2. oz , amak v drugem krogu nam ni uspelo, zdaj upam, da bo v 3..Mi je pa kar groza ko berem koliko dolgo see ne trudite Pri nas je v prvo prišlo iz neba, zdej pa to zamujanje , potem pa nič malo tečno, eh upam, da nama kmalu rata,no predvem upam da nama rata v letu 2011
< Sporočilo je popravil Natka23 -- 11.12.2010 12:26:04 >
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 11.12.2010 14:37:36
|
|
|
|
aurigaš
|
pozdravljene :) Tudi mene je kar groza, ko berem kako dolgo se trudite Tudi pri meni kaže da bodo problemi. Ko se končno odločimo na mora nekaj pokvariti veselje :( Jaz menstruacijo pričakujem že kar nekaj časa (30.10) sem imela prvi dan zadnje. Res pa je da sem pred tem 3 leta jemala KT. Imam rjave izcedke ter neke blage vmesne krvavitve ( na wc papirju se pozna) na 2 dni ali občasno po spolnem odnosu. Test je bil 2 dni nazaj negativen. Sploh ne vem kdaj lahko pričakujem oz. ali lahko še upam na . Je imela katera podobno izkušnjo?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?