jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ančkica jagoda! Se ti opravičujem. Ponavadi se velikokrat javljajo na forumu ljudje, ki samo pišejo in kritizirajo vse po vrsti. Glede na to, da sem prebrala veliko forumov na to temo, preden sem začela piti shake. Sama sem razmišljala o osebnem trenerju tudi, samo glede na čas, ki ga imam na razpolago pri dveh majhnih otrokih, in vožnje do lj?!! si tega ne morem privoščiti. Denarno pa verjetno je tam tam z to prehrano. sama dobro vem, da moram tudi začeti z gibanjem ampak kar ni in ni motivacije, bi skoz rabla enga da me brca, če me razumeš. s herbo pa sem do sedaj izgubla 5 kg in mi je nekakšno upanje, da bodo kile šle počasi dol iz mojih 100kg!!! še enkrat oprosti, če sem te žalila. razumem, da ob otrocih in vsem kar se danes dogaja okoli nas, težko najdejo nekateri čas še za rekreacijo, ampak vendar, ko enkrat ta stavek... nimam časa, premagaš, ugotoviš, da se počutiš veliko bolje. Ampak.... veliko lahko pa narediš tudi doma, z jedilnikom, predpisanim treningom in pa kanček volje in želje po uspehu. Ne rabiš hodit v fitnes, doma s preprostimi vajami lahko narediš marsikaj in seveda bistvo je prehrana, pa ne le pitje šejkov... ti so samo za bonus, če res...res res nimaš časa... :) Vem, da se veliko nekvalificiranega folka oglaša, samo včasih je pa mogoče dobro, da še kdo kaj s prve roke pove. Kar se pa cen tiče.... lahko rečem, da niti približno niso cene iste, ampak cena harbalife šejka deliš s 3, pa boš dobila ceno šejka v katerikoli športni trgovini... :) ne blatim herbe, samo res mi je neumno, da ljudi odirajo za izdelke, ki so na tržišču 3x cenejši in sploh, ker bi lahko naučili ljudi jest "normalno" hrano.... :)
|