Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Barve, ki trajajo do 24 umivanj 27.9.2010 8:48:01
|
|
|
|
diana 28
|
Mogoče bi lahko probala s kakšnim boljšim prelivom za lase. Mislim pa, da ne zdrži toliko pranj. Vsekakor bi na tvojem mestu probala s tem ali z barvno masko. Verjetno malo spremeni tvojo barvo vendar sigurno ne toliko kot prava barva, ker menda, da preliv ne odpre lasu in zato las ne vsrka barve. Tako nekako pravi moja frizerka
|
|
|
|
RE: Barve, ki trajajo do 24 umivanj 28.9.2010 11:09:24
|
|
|
|
memole80
|
Saj ni važno koliko pranj zdrži, važno je, da bom potem imela spet svojo barvo....in da mi nova barva ne obarva las.
|
|
|
|
RE: Barve, ki trajajo do 24 umivanj 28.9.2010 12:01:31
|
|
|
|
diana 28
|
Potem probaj z barvno masko... Ta se spere in tudi malo neguje lase.. Pa še draga ni.
|
|
|
|
RE: Barve, ki trajajo do 24 umivanj 28.9.2010 12:07:25
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: memole80 Saj ni važno koliko pranj zdrži, važno je, da bom potem imela spet svojo barvo....in da mi nova barva ne obarva las. velik je odvisno od tega, kakšne maš naravne lase in kako si pobarvana. jest ti iz lastne izkušnje povem, sem rjavolaska (mišje blond) pobarvana na blond in sem hotla it na rjavo/naravno... najprej sem probala z masko, ki je šla blazno hitr dol (in sem bla spet blond/svetla), potem sem probala s prelivom - isto; pa s kao 'nežno' barvo - isto, pol sm šla na navadno barvo, pa se je še ta izpirala - ne tok kot prej naštete, ampak še vedno se je pa npr vidu narastek... sploh temne barve se fajn spirajo, ne glede na to kok superduper obstojne naj bi ble.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?