|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabroston
25.9.2010 12:42:08   
becka11
Pozdravljene,

veliko informacij o Dabrostonu sem že izvedela na forumu. So pa informacije, kje dobiti Dabroston, že malo zastarele, saj jih nikjer v Sloveniji ne najdem.

Včeraj sem namreč dobila recept za tablekte Dabroston. V Sloveniji se jih baje ne dobi več (bila sem v Lekarni Ljubljani, Lekarni v porodnišnici Ljubljana, klicala sem v lekarno Dravlje,...). Rekli smo mi, da v Sloveniji sploh niso več v prodaji. Ali katera ve, če so še kje na voljo?
Ali naj grem ponje kar v tujino? V Italijo po Duphaston?

Najlepša hvala za odgovor.
Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dabroston
25.9.2010 13:41:29   
lara33
Jaz sem ga kupila na začetku poletja v Mariboru.

(odgovor članu becka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2010 13:41:44   
astrid1
Jaz sem ta mesec šla v Avstrijo v Pliberk po dabroston. V Sloveniji ga ne boš našla.

Ti pa svetujem, da prosiš farmacevta V Italiji ali Avstriji, da ti žigosa tako recept kot račun, ker potem lahko uveljavljaš vračilo denarja na zavodu za zdravstveno zavarovanje.
Pa recept še neseš v našo lekarno, kjer ti na zadnjo stran napišejo, da zdravila ni mogoče dobiti pri nas in žigosajo. Meni se je splačalo, ker kar tako v današnjih časih plačevati denar za nekaj kar ti pripada, je brez veze.
Račun je pri meni znašal kar 95, 30 evra (zaloga dabrostona za 6 mesecev, pa so mi nakazali na račun vse do zadnjega centa že čez dva dni.

(odgovor članu becka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2010 12:38:02   
becka11
Punci,

najlepša hvala za pomoč.
Dabroston oz. Duphaston sem dobila v Italiji. So mi tudi potrdili recept, tako da bom lahko uveljavila povračilo stroškov. Zdaj pa veselo na delo in upajmo, da bodo tabletke čim prej učinkovale :D

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2010 17:27:59   
Anonimen
mene pa zanimam:ga je mozno dobiti tudi brez recepta?Kje tocno v italiji se ga dobi?LP

(odgovor članu becka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2010 15:26:55   
becka11
Živijo,

dobiš ga v vseh lekarnah v Italiji. Jaz sem ga kupila v Stari Gorici. Mislim, da ga nekatere uporabnice foruma kupujejo tudi na Fernetičih. Jaz sem imela recept. Ne vem, ali se ga dobi tudi brez recepta. Lahko se pa naslednji teden pozanimam in javim.

Lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2010 15:10:28   
Anonimen
lepo prosim,imela sem 2 ss,veckrat sem naletela na mrtva usesa pri g,verjetno bi se enako zgodilo,ce bi prosila za recept!Ona namrec meni,da na ss ne mores vplivat!LP

(odgovor članu becka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2010 23:46:52   
becka11
Živijo,

malo pozno se oglašam.
V Italiji ne dobiš Dabrostona brez recepta. Danes sem to vprašala v lekarni v Italiji.

Obvezno je potrebno ob nakupu pokazati recept.
Upam,da sem bila v pomoč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

koliko časa?
čipka

V KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?

v enem tednu (14%)

v enem mesecu (9%)

v dveh mesecih (5%)

v treh mesecih (10%)

v šetih mesecih do enega leta (30%)

v več kot 1 letu (32%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!