Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zujenje električnega števca na uri? 25.9.2010 12:08:31
|
|
|
|
bumerang
|
Kaj pa pomeni, da števec zuje?
|
|
RE: zujenje električnega števca na uri? 25.9.2010 12:11:03
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Kaj pa pomeni, da števec zuje? sama se isto sprasujem
|
|
RE: zujenje električnega števca na uri? 25.9.2010 12:17:01
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: donat zdaj zadnje dneve opažam, če delajo več stvari hkrati, npr, pralni stroj, pečica, sušilec da mi zuji števec na uri. Vprašala sem električarja pa mi reče da to ni nič narobe a je mogoče to katera imela? in kako ste odpravile? Ja, res ni nič narobe, ko se hitreje vrti pač malo cvili. Je pa to zoprno poslušat. Mi imamo števce v eletro omari na hodnikih, taščinega pa obvezno slišim (nedelja popoldan, kava po kosilu, pa seveda vsi stroji vklopljeni
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.