|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje kupiti škorne?
24.9.2010 10:57:27   
josephine27
imam močnejša meča in zato težko dobim visoke škornje do kolen ki bi mi ustrezali. zato me zanima kje kupujete škornje tiste s podobno težavo? 

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje kupiti škorne?
24.9.2010 11:48:48   
naja17
Jaz sem jih kupila v alpini, usnjene, sicer so bile mal dražje, ampak fejst vredne svojega denarja...

http://www.alpina.si/si/trgovina/kazala/?v=m2_gr04_podg21

Pa ponaredke ugg-ic vlečem nase user posted image ... Lahko kupiš usnjene in jih še neseš čevljarju v predelavo, da ti jih razreže in doda del, da bo šlo gor... Mamo vsi v familij debela meča user posted image ...

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2010 12:14:31   
josephine27
hvala. bom pogledala. sem pa pri čevljih itak tako da imam raje kvalitetne tud če so dražji pa kak par maj kupim.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2010 12:46:39   
naja17
Ej, v te škornje jest še hlače stlačim user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2010 6:28:07   
Kerensa*
Meni se zdi, da imata (vsaj letos) Deichmann in Humanic zelo veliko izbiro.

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2010 6:51:19   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Meni se zdi, da imata (vsaj letos) Deichmann in Humanic zelo veliko izbiro.

ja, ampak s širokimi modeli je pa bolj švoh user posted image jest sem jih prej v turbo schuh-u dobila, zdej ga pa ni več... iz deichmana mam ene, ki jih lahko obujem samo zjutri in če so moje noge dobre volje (=brez grama odvečne vode), drugje pa še nisem našla nobenih (in ne, alpina zame, z 200€ mesečnih prihodkov pač odpade). nč, treba it od trgovine do trgovine pa - probat.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2010 6:53:41   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
ampak s širokimi modeli je pa bolj švoh user posted image

Tega pa žal ne vem. Meni, ki imam suhe noge, so se pred nekaj dnevi vsi škornji zdeli preširoki, tako, da sem imela obraten problem - najti škorenj, katerega del od gležnja do kolena mi ne bo plaval okrog noge. Sicer sem ga potem našla, ampak tistih ta gladkih škornjev iz blaga (do kolen), ki bi se moji nogi popolnoma prilegali, pa še nisem odkrila. Vsaj ne za svoj budžet.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2010 7:06:26   
Felicita

Tega pa žal ne vem. Meni, ki imam suhe noge, so se pred nekaj dnevi vsi škornji zdeli preširoki, tako, da sem imela obraten problem - najti škorenj, katerega del od gležnja do kolena mi ne bo plaval okrog noge. Sicer sem ga potem našla, ampak tistih ta gladkih škornjev iz blaga (do kolen), ki bi se moji nogi popolnoma prilegali, pa še nisem odkrila. Vsaj ne za svoj budžet.

no vidš, vsako leto ko se začne sezona škornjev se vprašam, po katerem jusu jih delajo, ker ne poznam nobene, ampak res nobene ženske, ki bi škornje našla brez problemov, vsaj kar se širine golenice tiče. men je tko grozno, ko probavam te čevlje, ki nej bi bli široki (kokr za hlače met notr), jest jih pa na nogo na dobim. pa nisem (nevemkok) debela (konf. 40). tko da res ne vem, za koga so te škornji narjeni...
budžet je pa potem spet druga stvar, ja ...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2010 7:09:32   
Kerensa*

Meni, če potegnm črto pod modeli in cenami istočasno, zaenkrat najbolj ustreza Graceland iz Deichmanna.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2010 7:36:05   
Anonimen
Uh jaz imam pa poleg tega še problem pravo številko dobit (42) ... no pa sem lani v Alpini se zagledala v en model, ki so imeli številko, pa na vrhu je bil dovolj širok tud za moja meča ... pa glej ga hudiča so bili lani vsi trendi škornji (no vsaj tisti za katere so imeli št. 42) brez zadrge in mi peta ni šla čez tisto ožino pri gležnju user posted image  ...

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2010 15:19:04   
Hope2

enak problem. iN LANI SEm si kupila v massu enake kot kolegica, njej so stali fenomenalno, meni v štacuni še tudi kokr tolk (sprobano v naglici), ampak ko sem jih obula doma, so obup, preširoki. Zdaj jih imam doma čist nove za gledatuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2010 15:25:02   
naja17
Ko bi me tale meča mal pokombinirale, bi ble prave mačke, a?

Kaj bi jaz dala, da mam ohlapne škornje, bi že kake gamaše not natoukla, da bi blo boljš... Ko pa tišiš škorenj gor in komej zatlačiš še hlače zraven in pol uno "za lepoto potrpet user posted image "... Jaoooo....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2010 15:45:30   
Felicita

Meni, če potegnm črto pod modeli in cenami istočasno, zaenkrat najbolj ustreza Graceland iz Deichmanna.

ah to itak. jest mam vse čevlje od tm user posted image ampak kot rečen, tut tam se izbira neha počas.

@naja17, jest sem letos dejansko probala gumijaste škornje, ki jih nisem mogla oz. sem jih glih za glih na nogo spravla. gumijaste, k nej bi bli uber široki... tko da ja. I feel you.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.9.2010 13:28:08   
josephine27
evo spet zapravla celo dopoldne v iskanju škornjev k mi očitno niso usojeni. sicer sem vsaj moške doma pustila da mi jamranja ni bilo treba poslušat. in po mnogih letih prišla do spoznanja da imam meča na eni strani očitno mal večja kot na drugi al pa je bilo s tistimi škornji neki narobe. user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.9.2010 13:30:11   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27
sicer sem vsaj moške doma pustila da mi jamranja ni bilo treba poslušat.

Ko grem jaz v ženski shopping (beri: obleke, obutev, bižuterija, kozmetika), svojega g. Moža in potomstva nikoli ne vzamem s sabo. Ker potem to ni shopping.

Neposredna povezava do sporočila: 15
8.10.2010 18:46:13   
malaMravljica
Punce, ki imate suho nogico. Jaz imam tudi ekstremno suho in ga skor ni skornja zame ampak:
- enkrat sem si ene kupla od Tamaris, pa se hud model in so mi recimo cist mal presiroki, sam je tak model, da ni panike.
- deichamn ima tudi vcasih kaj. Ene sem si kupla, pa ce imam oprijete jeans hlace spodaj izgleda cist kul
- ene imam pa semis, tudi ni oprijet model in mi prav lepo stojijo, je pa nizji skorencek, za sedaj jeseni so, dobila sem jih pa cist poceni v C&A

Otika, joooj to je bila pa posebne vrste sreca.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.10.2010 21:50:38   
posastka
živjo,
jaz tudi nimam ravno najbolj suhih meč in sem jih lani kupila v batti in so super

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.10.2010 22:18:36   
Sacherca
http://www.princess-shop.si/shop/seznam/1/23/skornji

Imajo trgovino v LJ in Mb.

(odgovor članu posastka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?