Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Center za sluh in govor v MB - logoped 23.9.2010 18:46:21
|
|
|
|
ribica.
|
bili ja, zaradi r-ja.Nimam pripomb, oni vedo kaj delajo. Sicer pa moraš vaje itak sama delat z otrokom, oni te samo usmerjajo in preverjajo.
|
|
|
|
RE: Center za sluh in govor v MB - logoped 23.9.2010 19:10:50
|
|
|
|
Zamima
|
pravih vaj še nisem dobila... bili sva v bistu samo na razgovoru, preveril je če pozna stvari na slikah, pogovarjal se je z mano... in naju "naročil" za enkrat jeseni se mi pa zdi, da imamo mi še najbolj te težave: "Težje izgovarja besede z zahtevnejšo glasovno strukturo (izpušča zloge ali dele besed). Stavki so kratki in pogosto strukturalno nepravilni." "Ima skromen besedni zaklad."
|
|
RE: Center za sluh in govor v MB - logoped 24.9.2010 10:12:33
|
|
|
|
daka
|
Z otrokom hodiva v logopedsko ambulanto v od njegovega 2 leta starosti.Ker mi je pri teh letih začel jecljati,sem tukaj najhitreje dobila termin.Težava je minila bila je bolj na psihični bazi(vrtec).Sedaj pa hodiva tja zaradi težav pri izgovorjavi nekaterih črk.Zelo sem z njimi zadovoljna,dbila termin za 10 vaj v razmahu 2 tednov.Že po prvih vajah,katere sva dobila je že vidno izboljšanje.Tako,da kar pokliči in prosi za termin-se splača.
|
|
|
|
RE: Center za sluh in govor v MB - logoped 24.9.2010 12:14:18
|
|
|
|
klaja
|
Mi tudi hodimo tja, vendar imamo zelo redko termine, ker ne moremo drugače kot popoldan in imamo potem ravno 1x na mesec. Drugače pa kaj jaz vem, nisem najbolj zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Center za sluh in govor v MB - logoped 25.9.2010 13:33:04
|
|
|
|
doroteja23
|
Zamima midve hodima tja. Prej sma imeli vsek tedn, zdaj imam na 14 dni, ker so jih full zašpanali! Je namreč preveč otrok ki čakajo na logopeda in so nam zmanjšali obiske! Sem pa zelo zadovoljna. Lahko ap ti še povem da hodi tudi moja sestra s tamalim in je tud zadovoljna. Midve imama sicer vrtčevsko, ki ima njihov vrtec. Sestra pa ima zgoraj pri ambulantah. Hodima pa tja že od nekje leta in pol! To pomeni tri leta in pol! In sem brez slabih izkušenj!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?