Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
ali se še dobi služba samo dop.brez sobot in ... 23.9.2010 10:43:08
NANA123
Mene zanima če kdo pozna in če se še dobi dop.služba brez vikendov končano imam V stopnjo pripravljena pa sem delati tudi kot kuhar.pomočnica,čistilka,delo v proizvodnji in podobna dela prodaja in marketing izključena.Če poznate tako podjetje ali v vaši firmi iščejo delo bi prosila če mi pišite na zs ali email hvala lp moj email damjana.nejc@gmail.com
RE: ali se še dobi služba samo dop.brez sobot... 23.9.2010 20:53:57
dolenjka
Ja, očitno se, ker jaz sem prav tako ravno dobila, formalno imam še vedno samo V. stopnjo izobrazbe, tako da...ja, se. Je pa treba vztrajati in ne obupati
RE: ali se še dobi služba samo dop.brez sobot... 23.9.2010 21:41:25
nananaja
K_a_t_i, zame je to delo čez cel dan, če štejem, da takega dela v mojem kraju ni, z vožnjo se zavleče še za tričetrt ure... Nam je v službi bilo dano vedet, da se bo tak delovni čas uvedel, pa so šefi dobili en kup pritožb, zaenkrat izgleda, da bomo ostali na precej bolj fleksibilnem delovnem času. Odgovor mimo teme na vprašanje mimo teme :)