Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Naj počakam ali se grem pokazat? 29.7.2005 13:51:34
|
|
|
|
devica
|
Sem v 32. tednu in imam pr. 1 teden bolečine v spodnjem delu trebuha, posebno ko hodim, kaj šele da kaj delam. Do 30 tedna sem se počutila odlično, trebuh mi je otrdeval že od 20. tedna, a gin. mi je rekla da je to čisto o.k. Po 30 tednu pa mi trebuh otrdi tudi do 2o-krat na dan,pijem pa magnesol 2-krat dnevno. 1 teden nazaj pa me je začelo pritiskat dol, zato več počivam. Pojavljajo se pa bolečine, ki so podobne rahli bolečini pred menstruacijo. Ko se usedem, spočijem, se te bolečine omilijo, ob hoji pa spet...Kaj bi lahko to bilo? Ali so to vezi, ki se raztegujejo ali se mogoče že odpiram? Seveda, kako bi ve lahko vedele, mogoče je pa vseeno imela katera podobne izkušnje? Ali paničarim, v prvi nosečnosti tega ni bilo? Najhuje je pa to, da je moja gin. na dopustu. Kam v tem primeru na pregled? Sem se razpisala, ker me že vse skupaj malo skrbi. Vesela bom vaših izkušenj.LP!
|
|
|
|
Naj počakam ali se grem pokazat? 29.7.2005 13:53:50
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz bi na tvojem mestu poklicala in vprašala. Lahko pokličeš tudi v porodnišnico in vprašaš.
|
|
|
|
Naj počakam ali se grem pokazat? 29.7.2005 13:53:52
|
|
|
|
devica
|
Aja še to: dojenček normalno brca, očitno mu ni hudega.LP
|
|
|
|
Naj počakam ali se grem pokazat? 29.7.2005 14:11:41
|
|
|
|
bskrle
|
Lahko da se odpiraš. Pokliči in se pojdi pokazat. A ti ni G povedala, na koga se obrniti, če je na dopustu? Moja to vedno naredi! Sama, ne njena sestra.
|
|
|
|
Naj počakam ali se grem pokazat? 29.7.2005 14:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela isto v 28. tednu. Šla sem se pokazat, ker sem se bala, da je otroček prenizko. Pa ni bilo nič hudega, ampak bolečine in zoprn občutek je pa ostal do konca.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?