|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   blazina za dojenje
21.9.2010 18:33:41   
lipikica
zanima me aki se splača kupiti blazino za dojenje? kakšne izkušnje imate z njo? ni ravno poceni.. zato je je ne bi rada kupila in potem je ne uporabljala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: blazina za dojenje
21.9.2010 18:42:59   
Hope2
Men je prav prišla v enem obdobju po porodu, ko so me roke bolele za znoret in nisem mogla dojit. Saj lahko tudi rabljeno kupiš. 

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2010 18:44:15   
Binny
Jaz sem jo uporabljala že v nosečnosti zadnje mesece za spanje na boku, potem pa še za dojenje pol leta. Meni se je nakup izplačal. Imam pa theraline s stiropor kroglicami.

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2010 19:13:32   
Arwenko
Jaz jo imam tam že od 4. meseca nosečnosti za spanje in mi je neprecenljiva, kako bo po porodu pa še ne vem. 

(odgovor članu Binny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2010 19:33:53   
m_o_i
po porodu-ce staknes vnetje tetive (like me) in/ali ko postanejo user posted image  radovedni in jih je med hranjenjem tezko drzat-sploh potem, ko majo kilco, dve vecuser posted image - je ta blazina Z A K O N user posted image
jaz sicer ne dojim, ampak sva na steklenicki, pa je vseeno super zadeva-mulca dam nanjo, jaz se poleg vlezem na bok in jeuser posted image

med nosecnostjo sem si pa pri spanju pomagala s povstrom, ampak mi je zal, da nisem te blazine mela ze takrat!
skratka, meni se zdi uporabna stvar...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2010 21:16:56   
Sonček in poletje
Meni je zakon, sem jo uporabljala že med nosečnostjo, da sem sploh lahko spala. Zdaj pa jo uporabljam za dojenje, pa malega kdaj z njo založim. Meni se ja nakup zelo obrestoval.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2010 21:32:38   
lipikica
aha. kakšno blazino pa imate? zasledila sem da so velike in majhne. kaka posebna znamka? rabljene pa nisem zasledila, čeprav bi skoraj rajši novo.

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2010 7:13:54   
lananai
Jst je med nosečnostjo nisem rabila. Po porodu sem jo pa rabila za dojenje sede. Mi je bila ful fajn. Če je nisem imela, sem si vedno kak povštr podlagala, drugač so me roke bolele. Je pa res, da sem dobila sposojeno. Drugač ne vem, če bi jo kupila.

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2010 8:29:20   
Anonimen
user posted image  to je bil dolgo časa moj prvi in edini nakup v nosečnosti. Res da je draga, sem se pa zato raje odpovedala kaki fensišmensi nosečniški cunji. Ker me je matral križ in kolk, je zame neprecenljiva. Navadila sem se nanjo tako, da brez nje sploh ne vem kako bi spala. Sem mesec pred porodom in spim super.user posted image  Kasneje sem jo nameravala uporabit pri otroku, ampak mu jo ne dam!user posted image  Zato sem šla v Leclerca, kjer je bila v akciji še ena verzija te blazine in mu kupila novo. Prva je bila v BC skoraj 40€, tale v akciji pa 25. Se splača pogledat, je pa res, da se prodaja tudi dosti rabljenih. Prevleko itak opereš.

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2010 8:34:58   
vesna_b
hm, pol sem jaz edina, ki je ni uporabljala...

dojile smo se na začetku sede, tam okol 8. meseca smo mele kak mesec leže, pol pa sede naprej - smo že zmanjševali.
roke me niso bolele, je pa res, da sem imela toliko mleka, da se je tamala najedla v petih minutah. dobesedno jo je zalivalo, tako da je mogla hitet

eni jo res full pohvalijo, eni pa tudi pravijo, da je denar stran vržen. sicer pa lahko počakaš, in se potem odločiš, če jo boš kupila, ko boš videla, kako vama bo šlo dojenje

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.9.2010 13:29:15   
lipikica
http://www.zibka.com/si/produkti/obroci_za_dojenje/

kaj se vam zdi ta blazina? poceni..

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2010 17:14:59   
mišk
Pri prvem otroku je nisem imela, pri ta mlajši sem si jo pa izposodla, pa je nisem nič uporabljala. Na začetku sem se še neki matrala, pa mi nekak ni pasalo - še manj hčerki.
V obeh nosečnostih pa sem spala s povštrom med koleni.user posted image
Dojim pa ta malo še zdej, pa je stara skoraj 17 mesecev. V glavnem, jst se nekak nisem mogla navadit nanjo.

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.9.2010 21:41:13   
Anonimen
Tale deluje čisto ok in ugodno. Jaz vem, da si s povštri nikoli ne podložim nog zadosti učinkovito, je pa stvar navade. pri nas jo je še mož vzljubil, si jo stalno nosi na kavč za oporo. user posted image

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.9.2010 12:40:00   
Anonimen
Jaz spim z njo že odkar mi je zrastel trebuh (peti mesec), tudi v prvi nosečnosti sem jo non-stop uporabljala, za dojenje mi je pa tudi kar prav prišla, čeprav bi šlo tudi brez nje. Za spat je pa meni zakon, ne bi šlo brez:)
Imam Jabooz, kupljena pred nekaj leti (drago, a takrat še ni bilo veliko ponudbe)..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.9.2010 11:16:29   
lipikica
dobila blazino. theraline. bomo vidl. ma kako se to pere, kar celo blazino v stroj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.9.2010 19:37:53   
Anonimen
Ne, opereš prevleko, ki bi morala biti snemljiva. Ob stranskem šivi je zagotovo dolga zadrga.

(odgovor članu lipikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2010 20:19:42   
JVJ
Jaz sem tri dojila kar brez - sem ter tja s kakšnim povštrom. Najbrž bom še četrtega tako. Nekatere kolegice imajo pa dobre izkušnje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.10.2010 17:38:56   
Anonimen
blazino uporabljam pribl. 14 dni,je ne zamenjam. ne vem kako nisem že prej pomislila da bi jo kupila. je od theraline in res enkratna. toplo priporočam

(odgovor članu lipikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.10.2010 14:16:21   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: lipikica

dobila blazino. theraline. bomo vidl. ma kako se to pere, kar celo blazino v stroj?

odvisno od proizvajalca, jaz mojo lahko dam celo v pralni stroj, skupaj z prevleko :)

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.10.2010 14:17:43   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: lipikica

zanima me aki se splača kupiti blazino za dojenje? kakšne izkušnje imate z njo? ni ravno poceni.. zato je je ne bi rada kupila in potem je ne uporabljala.

imas pa tudi rabljene na bolhi in tukaj: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/pages/Maribor-Slovenia/Suzi-Flo-Rabljena-otroska-oprema/156062638634

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?