|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Knjige o partnerstvu, ljubezni,...
29.7.2005 9:44:48   
Anonimen
:love: :love: :love:
malo me meče ;)
Ne punce resno - rabim prebrati kakšno dobro knjigo o ljubezni (priročnik,leksikon :zmeden: ;), partnerstvu.
Jaz osebno močno priporočam : Pet jezikov ljubezni in Moč ljubezni (avtor Gary Chapman) - rada bi se malo poglobila v ljubezen :)

oz. resno v odnose s partnerjem, zakoncem,...po eni strani želim rešiti kar se rešiti da in sem pripravljena požirati knjige in se seveda kaj naučiti.

Lep dan :rozica: moje!

Ja - pa še eno vprašanje - kako "prepričati" partnerja, ki ga še nikoli nisem videla brati kakšno knjigo, pripraviti do tega da se malo v roke spravi in začne mal razmišljat o najinemu odnosu??? Želim namreč da se tudi on kaj nauči.

Neposredna povezava do sporočila: 1
29.7.2005 9:51:05   
CUKRČEK
Samo življenje človeka nauči ljubezni, spoštovanja, odnosa do soljudi. Kar se mene tiče so razni taki priročniki le "tolažba" za tiste, ki si sami ne znajo uredit življenja.

Glede partnerja pa: mogoče pa on več razmišlja o vama, kot se tebi zdi in ti tega ne zna ali noče pokazati.

Moje skromno mnenje8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2005 9:53:19   
nikitta
:bravo: sta zelo dobri knjigi!

Lahko je še Reševanje odnosov (Philip C. McGraw), Osebnostni plus za pare (Florence Littauer)

Mislim, da je nujno, da pari dajajo pozornost gradnji odnosov tudi na tak način. Vedno nekaj novega .

Pri naju je navada branje in včasih ko leživa eden od naju se ponavadi oglasi :"Ej, posluš tole..." in tako si pogosto prebereva eno ai dve strani in če se iz tega razvije debata, slej ko prej oba prebereva isto knjigo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2005 9:56:46   
baguSka
Tassy težko dvomim da ga boš prpravla do branja. No in tud če ti uspe, se berilo ponavad hitr pozab. Tko da.. Tisti trenutk ti mogoče že razbistri možgane, s časoma pa vse to zbledi, če vtisi niso sveži..

Sicer pa tko koj je že ena prej rekla: skozi življenje se učimo.:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2005 10:10:10   
nikitta
mogoče je res težko, a je vredno poizkusit in je možnost za spremembo in nadgradnjo je veliko večja...kot le obupat.
Vsak ima področje, ki ga zanima in pogosto se zgodi, da nam partner odkriva naše kvalitete.

Res je, da veliko informacij zbledi, a naši občutki ne. Pravzaprav, obstajajo le sredstva, ki nam včasih le pomagajo, da se izrazimo ali nam pomagajo, da spoznamo neko dimenzijo, ki je prisotna v našem življenju.

Dober primer je ta forum, kjer več ali manj govorimo o naših občutkih, preprosto brez zadržka.

In tudi na forumu informacija zbledi, vprašanja se znova ponavljajo a občutek, da ti nekdo prisluhne, pomaga, se odzove ostane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2005 10:40:41   
Anonimen
Ja CUKERČEK moj vem da nas življenje vse nauči, se strinjam s tabo, sam ne morem dopustit, da vse obstane na mrtvi točki.
Če ni akcije, ni reakcije ;)

:rozica: za vse!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2005 10:41:38   
Anonimen
Pa nikitta ej res dobr predlog pišuka - da mu kaj naglas preberem - res še nism probala - jaz butelj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.7.2005 10:43:20   
baguSka
ja sam škoda, ker ponavad moške stvari k jih ne zanimajo sploh ne poslušajo :((

samo delajo se, ko pa jih čez eno minuto vprašaš o tem, pa že ne vejo več..:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.7.2005 10:53:27   
CUKRČEK
"Če ni akcije, ni reakcije"

Tassy, a se ti branje priročnikov zdi akcija???
Boš mogla v kako drugo akcijo stopit, da bodo učinki vidni in dolgotrajni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.7.2005 10:55:03   
baguSka
Ja res ni akcija sploh ne učinkovita..:( Jo pa razumem da še vedno bolje kot NIČ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.7.2005 11:51:19   
Anonimen
Men se to zdi neke vrste akcija!
Ne vem no, mogoč sem pa res zabita :(
Vsak ima svoje mnenje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.7.2005 11:58:45   
CUKRČEK
Tassy, kje si pa besedo zabita videla??
JAz je nisem ne omenila in tudi v mislih je nisem imela....predvidevam da druge tudi ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.7.2005 12:08:15   
nikitta
razlika je le ali iščeš rešitve ali ne...

Včasih ni toliko pomembno kaj ti partner prebere, ampak občutek,ki vaju povezuje ob nekem dogodku.

Moj mož ima navado, da redno pregleduje novosti procesorjev, ki mimogrede meni so 12.432 stvar na temu svetu, A VSEENO SEM MU toliko "pomembna", da mi v navdušenju mora sporočit novičko. To cenim in imam dober občutek, da tudi stvari, ki nama niso stična točka, to postanejo z nekakšnim pristopom.
Mimogrede po temperamentu sva si zelo različna in tudi je ogromno "različnih" DEJAVNOSTI IN POGLEDOV NA SVET! To ne čutim kot oviro, ravno nasprotno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.7.2005 12:09:11   
baguSka
jst tud ne, še posebej sm poudarla da je to bolje kot stari na mrtvi točki :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.7.2005 12:09:27   
baguSka
stati

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.7.2005 12:12:39   
nikitta
:)-:)-:)- kot stari na mrtvi točki! Posrečeno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.7.2005 12:13:35   
baguSka
:ups::ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.7.2005 13:08:21   
Anonimen
Ja, mal sm bla prekruta do sebe :(

Sj midva mava tud čist druge hobije, pa sm mu tud stala ob strani ob njegovem konjičku, sam me mot k mu včasih preveč cajta posveča, pol pa namest da bi se z mano pogovarjal...pa smo pri knjigah k bi rada vidla da bi kj prebral :(
Ja on pa men ne posveča pozornosti, se ne pogovarja z mano - tako da iščem potem rešitve pri sebi :((
L.p.
:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.7.2005 16:01:45   
PIA 1
jaz pa vama priporočam,da gresta v videoteko in si sposodita film Kamasutra.Midva se nisva poglobila samo v ljubezen...;)Bodi njegova kamasutra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.7.2005 16:55:14   
Tinna
Meni se zdi pa zelo pametna tvoja poteza Tassy. Probati ni greh in vsak večer se lepo vsedita in mu preberi par odlomkov iz knjige. Mogoče bo pa vseeno poslušal. Ali pa mu resno povej, da bi rada rešila vajin odnos in zato bi blo pametno da skupaj kaj prebereta. Obstajajo pa tudi tečaji tako, da lahko se tudi za to odločitev zmenita.
LP:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?