|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rada bi uvedla ritem
20.9.2010 11:49:31   
ninu
Drage mamice, potrebujem vaš nasvet.
Zanima me kako imate razporejene obroke pri npr. 8M in več tiste, ki dojite.
Npr.: vstajanje ob cca 8:00, dojenje, potem kdaj sledi malica, je samo sadna..? Kdaj kosilo? Mi imamo kosilo okoli 15:30 - naj takrat tudi dojenčici dam? Kdaj večerjate (žitne kašice z mlekom) in pred spanjem dojenje? Koliko časa je vmes? Se držite ritma na "3 ure"? Kaj pa "popoldanska malica"? Kaj bolj prakticirate?

Je mogoče katera med vami, katere dojenček ne uporablja dude, ampak bolj dojko za uspavanje in se tako tudi večkrat dnevno crklja?

Če se mi bo katera oglasila bom zelo vesela.

Hvala in lep dan!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rada bi uvedla ritem
20.9.2010 12:16:38   
Zogca
Mene tudi to zanima...naš tudi nima dude oz. sem bolj kot ne jaz njegova duda, tak da se večkrat dnevno rad pocrklja pri meni:)!

(odgovor članu ninu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rada bi uvedla ritem
20.9.2010 12:34:51   
eva1
Moj je star 9 mesecev in pol..imava pa že kar nekaj časa takle ritem...dojenje okoli 8h, okoli10h ima jogurt, skutko...potem okoli 10.30-11h gre spat, se zbudi okoli 13h sadje, potem kosilo imamo vsi okoli 16h(povadi je z nami,edino če mi jemo kaj takega kar zanj še ni kuham posebaj), potem sledi spanje, kakšno urco..pa potem okoli 19h večerja(mlečna kašica), okoli 20h dojenje in spat...vmes spije pol litra čaja, kakšen keks, včasih malo kruha...

(odgovor članu Zogca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.