|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julije
29.7.2005 6:57:29   
CIPRESA
Jutro!!!!!!!!!!

Ob 9h imam ginekologa in se greva z mojo :duda: mal pokazat. Včeraj mi je trebuh ful otrdeval, danes sem se zbudila pa brez otrdevanja in spet polna energije.

Tko da zaenkrat cipresa še v enem kosu.

Koliko vas je julij???? Pofločkajte se!!!!

Cipresa :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julije
29.7.2005 7:11:52   
pika_b
Ja Cipresa jaz še tudi v enem kosu. Standardna jutranja zasedba :)-:)-:)-:)-:)-:)-

No jaz sem imela spet eno :hudicek: noč. Spala skoraj nič, tu pa tam sem mislila da se kaj pripravlja, a od vsega skupaj nič.

Ob 10h grem v porodnišnico na pregled, bomo videli kakšno je stanje in kaj bo pokazal CTG. Drugače pa je naš :duda: zelo živahen, le meni iz prsi teče kot iz potoka :(:(:(, sicer smo pa to že navajeni od 5 meseca naprej, le da je vmes bil malce mir.

lp, in se pišemo, ko se vrnem iz pregleda. Upam, da me ta vročina ne bo zdelala do konca. Energije itak nimam, ne vem kaj se to dogaja, da sem tak hin.

No, da vas vidiva, kje ste pa ostale julije? Vas še je sploh kaj ostalo?

pika_b

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julije
29.7.2005 10:37:39   
pingo
tudi jaz sem še tukaj. včeraj sem se potrudila in prehodila par km...pa nič. sem že precej neučakana, pa mi je do sedaj nosečnost tako hitro minila, da sem bila kar žalostna, da bo že konec. moj :love: tudi že komaj čaka...kar naprej preverja, če se kaj dogaja!

lep pozdrav zaenkrat,

pingo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julije
29.7.2005 11:07:19   
Talči
Tudi jaz tukaj.
Brez sprememb (seveda...).
Imam pa že odkar sem vstala takšen občutek, kot da se bo danes ponoči začelo dogajati in bom rodila jutri, točno na rok (ko bi le bilo..... takih občutkov sem imela že kar nekaj :ups:).
Spala sem kot top, danes celo do 9.45.
Aja, danes mi je uspel poštar prinesti odločbo od CSD - papirje sem tja odnesla 13.6., danes pa dobila, da imam pravico do porodniškega dopusta (ki sem ga nastopila že 2.7.). No ja, bolje pozno, kot nikoli.
Cipresa, Pika_b, poročajta, kaj je bilo novega na pregledu! Jaz ga imam jutri ob 10.00.
LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   julije
29.7.2005 11:08:25   
Teya
joj, julije, prav težko vas že gledam! :)- marš rodit!!! :sloncek: :)-

jaz imam PDP konec avgusta in se že kar vidim, ob branju vaših postov, kako bom životarila še s kakšno sotrpinko do konca meseca in se bala, da bo treba potrkat na septemberska vrata :)-

saj ste dobrodošle tudi pri nas, ampak.... le dajmo, dajmo...:sloncek::sloncek::sloncek: malo akcije! :)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   julije
29.7.2005 11:28:13   
CIPRESA
Jaz sem že nazaj!!! Še nič ne dogaja, CTG je krasen, popadkov ni odprta nič več kot zadnjič, mali pa zelooo nizko. Ko se ji omenila o včerajšnjem otrdevanju trebuha, pa ko me nekaj grabi tam spodaj je rekla da gre le za krčenje maternice pa nič drugega.

Drugače pa v ponedeljek moram sedaj samo k sestri na CTG pa merjenja mojega vedno povišanega pritiska, pa oddati vodo, v sredo pa v porodnišnico če prej nebo nič, da mi naredijo amnioskopijo.

Kaj je to pojma nimam, le toliko je rekla da pregledajo plodovnico. uglavnem v redo 100% v porodnišnico, če me pa pol dam pošljejo pol pa sam še znorim!!!!!

Se še slišimo!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   julije
29.7.2005 11:51:04   
Talči
Cipresa, mene so zadnjih nekaj dni začeli malo hecat, da :duda: noče ven, ker imam klimo v trebuhu in mu ni na to vročino za hodit.:zmeden:
Mogoče je pri tebi tudi tako :ups:;)
Uživaj še teh nekaj ur (dni).
LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   julije
29.7.2005 12:30:32   
pika_b
Ola julije!

Evo mene s pregleda. CTG kaže popadke, vse zmehčano, trebuh pa kar otrdeva. Baje imam že kar močne popadke.
Dr. me je celo vprašala, če želim lahko grem rodit, da mi pač malce pospešijo.

Ampak vseeno mislim, da je bolje počakati na svoje močne popadke. Zgleda pa, da sta zadnji dve neprespani noči že vzrok vsemu temu.

Sedaj pa grem malce počivat sem bila v bolnici od 9.30 pa do sedaj, vročina pa :hudicek:.

se pišemo kasneje, pika_b

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   julije
29.7.2005 12:34:59   
CIPRESA
pika kolk si ti čez rok????

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   julije
29.7.2005 15:43:41   
pika_b
Moj PDP je šele v nedeljo 31.7. in v nedeljo moram spet v porodnišnico ob 10h zjutraj.

Danes je bila sestra čisto iz sebe, ko mi je probala trebuh, je rekla vi ja imate popadke. Saj sem čutila ves čas, ko sem čakala na pregled, da se nekaj dogaja, tako, da sem se komaj privlekla domov. Zdaj se je malo pomirilo. Bomo videli kako in kaj in kdaj bo seveda šlo zares.

Pa še to. Odprta isto kot pred enim tednom, kar se mi ne dopade najbolj. Sedaj, ko sem za računalnikom, pa me spet trebuh ful otrdeva.

Vidim, da julije ful vročina izčrpava, nismo nekam aktivne na forumu ali smo že vse tak zmedene od tega čakanja. Meni še samo telefon zvoni, si dom, kje si, se kaj dogaja. Grozljivka :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

lp, pika_b

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......