Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obstojnost eyeliner-jev (grrr) 16.9.2010 17:28:10
|
|
|
|
Kratka
|
sama sicer uporabljam barvice in nimam teh problemov. Probaj dat na veke pred nanašanjem eyelinerja puder v prahu
|
|
|
|
RE: Obstojnost eyeliner-jev (grrr) 16.9.2010 17:32:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
Hmmm... sicer ga imam, ampak ga zelo redkokdaj uporabljam (na splošno se zelo malo pudram). A ne bi malce hecno izgledalo, da imam napudrane "oči", ksihta pa ne?
|
|
|
|
RE: Obstojnost eyeliner-jev (grrr) 17.9.2010 9:05:27
|
|
|
|
zvezdan
|
Kerensa načeloma se za fiksiranje šminke uporablja puder v prahu. se pravi če daš na veke nek puder v prahu ki je v barvi tvoje kože in na to senčilo ter eyeliner bi moralo dalj časa držati. Probaj si kupiti kakšen vodoodporen eyeliner, čeprav imam sama tistega poceni od essence, ki ni vodoodporen pa se mi nikoli ne razmaže. Moja draga mati pa ima isti problem kot ti...vedno je vsa črna in razmazana....za boga še zdaj mi ni jasno kako vam to rata. Glede narisanja enakih črtic ti pa lahko samo rečema vaja dela mojstra, če mojster dela vajo...mogoče pa enega ta kratkega prej rukni in ročice ne bodo več podrhtavale
|
|
RE: Obstojnost eyeliner-jev (grrr) 17.9.2010 13:37:51
|
|
|
|
A & T
|
zvezdan - uporabljaš tistega od essence samo za črto pod očmi ali tudi za črto nad očmi?
|
|
|
|
RE: Obstojnost eyeliner-jev (grrr) 17.9.2010 13:55:49
|
|
|
|
zvezdan
|
za črto pod očmi imam svinčnik mislim da tudi od essence. Za zgornjo črto pa prav eyeliner. Tudi z njihovimi laki za nohte sem zadovoljna. Imam naravne nohte in vedno francosko manikuro. Edino sence se mi ne zdijo kvalitetne.
|
|
RE: Obstojnost eyeliner-jev (grrr) 17.9.2010 15:02:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Kerensa kupiš si projen puder v prahu, ne tiste v kamnu, ki skoraj nič ne obarva in z njim razmastiš veko v bistvu, pol bi moralo boljše držat. Tole z risanjem črt, v svoji najbolj močni fazi uporabe make-upa brez težav, zdaj ko pa se že par let praktično ne mažem več pa tudi jaz ne vem, če bi mi uspelo še tak zlahka
|
|
|
|
RE: Obstojnost eyeliner-jev (grrr) 28.9.2010 6:31:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan Glede narisanja enakih črtic ti pa lahko samo rečema vaja dela mojstra, če mojster dela vajo...mogoče pa enega ta kratkega prej rukni in ročice ne bodo več podrhtavale Madonca, tole je pa "slišati", kakor, da sem alkoholik. Saj roka se mi ne trese, samo občutka za... enakost nimam. Pa bolj, ko gledam v ogledalo, tačas, ko rišem drugo črto, bolj se mi zdita enaki. Ko pa končam, pa...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?