|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mamice,ki nizko nosite
16.9.2010 15:13:15   
romy27
pozdravljene,

sem v 25.tednu in nosim zelo nizko. Veckrat na dan se mi zdi kot, da mi bo otrok ven padel..tudi brce cutim zelo nizko..ta pristisk me malo strasi, kjub temu da mi je ginek. preverila mater.vrat, ki zaenkrat se drzi. U sluzbi ze tezko sedim,dolgo hodit tudi ne morem..

kako ste se ve pocutile in kako si pomagale?ste ostane na bolniski ali delale?ste zaradi tega kaj prej rodile?

hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mamice,ki nizko nosite
16.9.2010 15:15:15   
Anonimen
Bila sem doma celo user posted image , ležala, počivala, hodila na krajše sprehode...rodila 3 dni čez rok.

(odgovor članu romy27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2010 15:21:00   
Hope2
Bila doma, v zadnjih mesecih počivala, proti koncu že skor prisilno leže, ker je še mali zaostajal v rasti. Na sprehode sem hodila kratke, vmes posedala, pa obvezno nosečniški pas. Brez pasu ne vem kak bi, sem ga imela še kdaj pa kdaj tudi v avtu. Rodila 37 teden

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2010 16:06:00   
Taddy78
Od 5.meseca sem bila na bolniški, ampak ne zaradi tega (padec in posledično problemi z ramenom). V 8.mesecu sem bila 1cm odprta, v istem mesecu že ležala v porodni zaradi lažnih popadkov,  počivala nisem oz. sem doma pomagala do konca, nosila pa 4 dni preko roka.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2010 19:03:10   
janjja
Celo nosečnost sem nosila nizko, potem so me hoteli imeti celo v bolnici zaradi nevarnosti poroda (sedmi mesec), danes pa sem sedmi dan čez rok in še kar 2v1, tako da...user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2010 19:08:43   
agataema
V 30. tednu je bil otrok že v nizkem štartu, vsidran v medenici. Pač bolj nizko ne bi mogel biti, razen zunajuser posted image . V 35. tednu sem bila 1,5 cm odprta, rodila pa 3 dni pred rokom. Od 30 do 37. tedna sem preležala v postelji, potem pa aktivno hodila naokoli, pa vseeno prišla skoraj do roka.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.9.2010 22:31:58   
Anonimen
Nosim ga nizko pa je prvauser posted image . Včasih se mi zdi, da si bo zboksal pot ven iz maternice user posted image . Sem v 36.t in nič ne kaže narobe. Sem pa že pred nosečnostjo delala veliko vaj za medenično dno in še zdaj je tako.

(odgovor članu agataema)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2010 11:35:30   
romy27
hvala vsem za vase izkusnje..vidim pa da ste ene mirovale druge pa ne, pa glih tako rodile ob roku :)

meni ginek.ni svetovala bolniske, kljub temu da sem ji omenila pritisk..le pocitek ko zacutim pritisk?!!kako naj u sluzbi pocivam,ko pa nimam postelje ???!!

upam samo, da speljemo do konca :) lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2010 13:12:00   
Hope2
Čist zadost je včasih da se vsedeš, umiriš in spočiješ. Pa nabavi si nosečniški pas, tisti ta pravi, ne une okrasne. To je ena 10cm široka bela elastika, ki si reguliraš okoli trebuha. Sicer ne smeš veliko uporabljat, ker se ti mišice polenijo, ampak vsake toliko pa dobro dene in ti olajša magari nakup v trgovini ali kak sprehod.
recimo kaj taakega http://www.lovecnacene.si/sportno-zdravstveni-pripomocki-elasticni-nosecniski-pas/m/1197597/
al to http://www.mojalbum.com/minimaxi/nosecniska-oblacila-majice-za-dojenje/nosecniski-pas-lavie-5e/17609022

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2010 13:17:30   
romy27
hvala Hope2..sej ze mam tak pas..sam ga ne uporabljem dosti kr v sluzbi sedim in pol me tisci..nadenem ga pri kaksnih opravilih..
problem je v tem, da mi zacne pristiskat tudi ko sedim u sluzbi, zato bom morala najverjetneje zmanjsati delovni cas na 4ure..

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

PEDIATER OBALA
momacus

Kateri je po vaših izkušnjah najboljši pediater na obali?

Dr. Semič (65%)

Dr. Bem (10%)

Dr. Rončevič (13%)

Dr. Sabadin (4%)

Dr. Hercegovac (9%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!