|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napihnjen trebuh
16.9.2010 11:25:13   
irenchy
pozdravljene! prosim za nasvet! naša nika ima pogosto, skoraj vsak dan napihnjen trebuh. včasih zgleda kot nosečnica. največji je takrat, ko pride iz vrtca. ko ga potipaš je tudi zelo trd. sem bila pri pediatrinji in mi je rekla, da je pač debela, ne ravno  s temi besedami ampak je namignila na to in da bo treba pazit pri prehrani. ampak meni se ne zdi tako. res da ni suhica, ni pa debela, je čisto normalna dveletnica.   zjutraj, ko se zbudi je njen tebuh raven. čez dan se ji pa nahpihne. ima kakšna podobno izkušnjo? kdaj napihnjeni trebuščki "izginejo" ?

hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napihnjen trebuh
16.9.2010 13:55:40   
Hope2
Aa ni velik trebušček normalen za tako male otročkeuser posted image . Naš je zdaj star 22 mesecev, tehta 13kg in velik cca 93 cm. Se mi ne zdi debel, ampak trebušček je pa ko balon. Ko utrdi trebušne mišice, pa najbrž splahni ta trebušček. Tak si jaz razlagam, ne delam panike iz tega, dokler nima težav, normalno kaka, je zdrav. 

(odgovor članu irenchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2010 14:27:03   
a.jda
Pri naši punci - stari sedaj 6 let je popolnoma enako. Zjutraj popolnoma raven trebuh, zvečer pa napihnjen kot pro nosečnicah.
Zaradi tega je bila na večih preiskavih. Testirali so jo za razne alergije, mleko, itd. Ni pokazalo da je na kaj alergična, čeprav so sumili da bo sigurno pokazalo na kako hrano.
Naredili UZ trebuha, ki je pokazal veliko zraka v trebuhu. Zaenkrat še nič pametnega ne vemo kaj bi lahko bilo, verjetno se bomo odločili za biresonanco ali kaj podobnega.

(odgovor članu irenchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2010 14:28:23   
polma
Moja hči je imela tak trebušček do tretjega razreda, ko se je začela redit in intenzivno rast in se je pokazalo, da ima postavo po svoji babici-nima pasu, zredi se najprej v trebuh iin ima pravzaprav ves čas zalit trebuh. Ima pa dolge, vitke noge za minič user posted image .

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2010 14:32:28   
polma
Ojej, skor sem pozabla...dr. papuga mi je povedal, da kombinacija kruh+jogirt ali pa jajca+bela moka zapacka želodec, da taka hrana kvasi v želodcu, želodec se napihuje in da naj opustimo jajčne testenine in pa najljubšo večerjo moje hčerke, kruh+jogurt. vztrajala sem in je res pomagalo.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2010 15:01:14   
cukrček11
S tem ni nič narobe pač ma mal večji trebušček, tud naš ga ima pa ni nič kaj debeli. Ko bodo malce zrasli se to uravna.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2010 8:03:15   
neli365
Pri nas je enako, pride z velikim bauhijem, ampak posledica, ker misli da mora vse pojest v  vrtcu user posted image

(odgovor članu cukrček11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?