Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 10:11:20
|
|
|
|
honey
|
Zanima me, kje kupiti zimski kombinezonček za novorojenčka? Vem, da jih imajo v BC 100 %, ampak so navite cene, pa bi kaj cenejšega. Glede na to, da bom po vsej verjetnosti morala kupiti 2 - rok imam namreč 4.1., tako da bo do konca zime potreben najbrž še 1 kombinezon. Imam sicer doma ene 4 kombinezone, ampak so vsi večji - za okrog 6-9 m, saj sem prvega otroka rodila spomladi. Enkrat vem, da sem jih videla v KIK-u, pa ne vem, če jih imajo še, ker to je bilo kar nekaj let nazaj že. Mi zna katera povedat?
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 10:46:13
|
|
|
|
branka81
|
men so ga kupl v kiku in sm bla zlo zadovoljna..nasploh pa kupujem za bebiko cunjice v kiku kr so res pocen in dobre,mi je brezveze dat za majčko 20e a preraste jo v enmu mesecu...
|
|
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 10:48:59
|
|
|
|
lananai
|
V Kiku boš sigurno našla najcenejšega. Mi smo letos kupili bundico za našo tamalo za 11€.
|
|
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 10:49:52
|
|
|
|
emma83
|
V C&A jih imajo po 25€.
|
|
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 11:06:08
|
|
|
|
marantz
|
Moj je bil rojen v drugi polovici decembra, pa je mel celo zimo isti kombinezonček. Res pa je da sem iz primorske in smo ga v aprilu že pospravili v omaro. Ja BC in pikapolonica imata zelo navite cene. Jaz sem iskala spalno vrečo za mojega 9-mesečnika pa jo imajo v pikapolonici za 50€ . Ma je ne vzamem niti če mi jo da zastonj...hihihi Poglej v kik, NKD, C&A, H&M, Oviesse....
|
|
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 11:29:24
|
|
|
|
Sacherca
|
marantz kako spalno vreco pa isces? dolzina, z rokavi ali brez? Jaz jih imam nekaj za podarit samo odvisno kaksno isces.
|
|
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 11:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša je bila rojena konec novembra, pa je bila celo zimo v istem kombinezonu in sicer smo kuili takega od 0-3 mesece in je bil na začetku pač čisto prevelik, konec zime pa ravno prav ... sem pa sedaj po enem zimskem novorojenčku sklenila, da če bomo še kdaj imeli zimskega novorojenčka sploh ne bom kupovala kombinezona, ampak bom kuila tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168207 ali pa tole: http://www.lilimay.com/blankets/bunker.php ... otroka čist normalno oblečeš in daš v to pa je na toplem pa ko kam prideš samo zadevio odpneš in ni treba nobenih rokic pa nogic ven in not v rokava/hlačnice tlačit, ima pa tudi luknjice na hrbtu, da otroka normalno lahko v lupinico pripneš ...
< Sporočilo je popravil Otika -- 16.9.2010 12:00:50 >
|
|
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 12:43:39
|
|
|
|
Naja31
|
O, honey, se pripravljaš? Jaz predlagam zimsko vrečo, in ne kombinezon. Ampak jaz imam oba aprila rojena, tako da mogoče nisem ta prava za dajanje takšnih nasvetov.
|
|
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 12:44:29
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Naša je bila rojena konec novembra, pa je bila celo zimo v istem kombinezonu in sicer smo kuili takega od 0-3 mesece in je bil na začetku pač čisto prevelik, konec zime pa ravno prav ... sem pa sedaj po enem zimskem novorojenčku sklenila, da če bomo še kdaj imeli zimskega novorojenčka sploh ne bom kupovala kombinezona, ampak bom kuila tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168207 ali pa tole: http://www.lilimay.com/blankets/bunker.php ... otroka čist normalno oblečeš in daš v to pa je na toplem pa ko kam prideš samo zadevio odpneš in ni treba nobenih rokic pa nogic ven in not v rokava/hlačnice tlačit, ima pa tudi luknjice na hrbtu, da otroka normalno lahko v lupinico pripneš ... Nekaj takega. Se mi zdi bolj primerjno za tako mickane dojenčke kot kombinezoni.
|
|
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 12:51:40
|
|
|
|
_sanja_*
|
Jaz sem rodila decembra, kupili smo dva v številki 62 in je to nosil ves čas, nismo rabili večjega. Itak boljše da manjšega ne kupuješ, ker ga težko sklačiš notri, moraš vedet, da je novorojenček že tudi pod kombinezonom toplo oblečen. Smo pa kupili dva plišasta: dvodelnega - hlačke s stopalci in jakno s kapuco v Kiku, vsak del je bil ca. 5€, imeli pa so tudi enodelne, vreča variante - brez nogic. in enodelnega v NKD, ta je bil pa brez stopalc. Cene ne vem, mislim da okrog 12€. Jaz mislim, da bo tega še dovolj. Počakaj še, saj se ne mudi. Jaz sem en mesec prej rodila kot ti, pa pred porodom vse dobila, tak da mislim, da boš tudi ti. Spremljaj pa reklame in pojdi vsake toliko časa v Kik.
|
|
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 14:05:49
|
|
|
|
honey
|
Ne, ne, sej se mi še ne mudi, samo pripravljam teren Za KIK nisem bila prepričana, ali je to stalno, da imajo take stvari v ponudbi, ali je bilo takrat slučajno, zato sem spraševala. Zimsko vrečo imam jaz za v voziček, če pa bomo šli kam brez vozička, pa se mi zdi vreča nerodna, ni res? Npr. če bo mali v kengurujčku, ga ne bom mogla imeti v vreči, zato bi rada imela kombinezon. Pa mogoče je res bolje, da ne kupim najmanjšega, ampak št. 62, da bo bolj na komot in bom res lahko imela samo enega. Na to pa nisem pomislila. Se vidi, da imam aprilčka doma Naja31, ti imaš srečo, da imaš oba aprilčka, si lahko vse porabila. Jaz pa imam od 0-2 m ogromno cunjic, potem so pa kratki rokavi in kratke hlače, kar pa mi ne bo prišlo v poštev v tem primeru. Bo treba spet nabavljat - meni pa zelo težko
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 17:26:52
|
|
|
|
julka8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca marantz kako spalno vreco pa isces? dolzina, z rokavi ali brez? Jaz jih imam nekaj za podarit samo odvisno kaksno isces. hej! a imaš na voljo še kako zimsko vrečo za podarit?
|
|
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 17:29:22
|
|
|
|
julka8
|
aja pa še to: mi smo dobil v posojo kombinizonček za našga malega, upam da bo zdržal celo zimo (cifra 74), zanima pa me če se da kje pocen dobit kake zimske rokavičke in pa kej za nogice v podobnem materialu.. bo pa pozimi že kar v gibanju (rojen konec aprila) tako da niti nevem al bi kupila kak kombinizonček ki ima vse pokrito, tudi nogice in zraven še take zimske rokavičke..
|
|
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 16.9.2010 19:09:16
|
|
|
|
Ileus
|
Jaz imam lansko septembrko, pa je super preživela zimo v zimski vreči iz H&M-a za cca 25 Eur. Je pa zadeva podobna kombinezonu (isti material, podloga), le da ima namesto nogic vreča, zaprto z zadrgo, ki pa se lahko zapne na dva načina - ali tako, da tvori vrečo ali pa tako, da se vreča "pregradi" na dve "hlačnici" in zadeva rata kot pravi kombinezon. (sem mal hecno napisala, ampak upam, da približno razumeš). zadeva ima tudi kapuco in "pokrovčke" čez rokice, tako da je otrok notri čisto "hermetično zaprt" na toplem. Jaz ti svetujem tako varianto (vrečo), ker je dosti lažje oblačit, kot klasični kombinezon.
|
|
|
|
RE: Zimski kombinezonček za dojenčka 17.9.2010 8:33:01
|
|
|
|
Hope2
|
Rodila novembra, imel je le en kombinezon. Kupili smo malo večjega oz otroček je bil mičken, tak da sem ga v začetku položila not in samo zaprla zadrgo, rokice in nogice niti pod razno ne bi tlačila v kake luknje. Zbudiš otroka, mečkaš ga, polije lahko... tak ga pa je fajn toplo, našemu je bilo ful prijetno, pa še mal časa ti vzame in živčkov, ne rabiš nobenih rokavičk. Proti koncu, ko je bil bolj kompakten, bi lahko tlačila rokice in nogice v luknjo, pa se je pritoževal, tak da smo še vedno samo zadrgo zapenjali
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?