Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj zanosile po porodu? 16.9.2010 8:25:31
|
|
|
|
kristinaj
|
obakrat kindersurprise, sta leto in pol narazen... torej je imela tavelika cca 9m ko sem zanosila...
|
|
RE: Kdaj zanosile po porodu? 16.9.2010 9:22:49
|
|
|
|
donna22
|
Jaz sem po porodu ob polnem dojenju dobila pri 9 mesecih.
|
|
|
|
RE: Kdaj zanosile po porodu? 16.9.2010 11:07:35
|
|
|
|
vesna_b
|
jaz sem ob polnem dojenju dobila prvo M po 6 tednih in sem jo imela natanko na 4 tedne, s tem da sva se dojile polnih 6 mesecev. potem smo začeli dodajat
|
|
|
|
RE: Kdaj zanosile po porodu? 17.9.2010 11:55:47
|
|
|
|
memole80
|
Ko je bila prva stara 11 mesecev. Ne bi se mogli boljše odločiti. Raje prej kot kasneje...tudi razumeta se zelo dobro, če pa je prevelika razlika potem pa ne gre...ljubosumje, kreganje, pa še pa še....
|
|
|
|
RE: Kdaj zanosile po porodu? 20.9.2010 17:02:09
|
|
|
|
divans1
|
Hm, jst sm dobila prvo 7 tednov po porodu, moj bo sedaj star 5 mesecev in se še vedno polno dojiva, pa imam od poroda dalje točno na cca 26, 27 dni in ni čisto nič boleča, je pa zelo močna. Tudi mi malo razmišljamo, da bi začeli kej delati na drugem otročku, kaj pa veš, kdaj bo spet ratalo, pa tud ne bi rada, da bi bla prevelika razlika med njima. Hm.... bomo videli, kako bo oz. kdaj bo ratalo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?