Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
lepa nenavadna imena................... 28.7.2005 20:18:00
|
|
|
|
lol
|
:modri:Somi(madžarsko ime) :roza:Loralai,Ela,Ciara...
|
|
|
|
lepa nenavadna imena................... 28.7.2005 21:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, sori, ampak meni so včasih ena res že malo smešna, no. So me preveč prsti srbeli, nisem mogla več zdržat. Ampak res, vsak po svoje. Saj Tibor tudi ni ravno običajno ime.
|
|
|
|
lepa nenavadna imena................... 28.7.2005 21:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Za :roza: : Kerensa, Thalia. Za :modri: : trenutno brez idej...
|
|
|
|
lepa nenavadna imena................... 28.7.2005 22:47:47
|
|
|
|
tania
|
Ene moje kolegice imajo punčke z lepimi imeni: Lien, Lemi, Mei(od Tricie na RR). Za fantke pa: Lian, Etien.
|
|
|
|
lepa nenavadna imena................... 28.7.2005 23:05:22
|
|
|
|
lin
|
Splišni,ni blo mišljeno nate,meni je pa ime Tibor zlo všeš:bravo::bravo::bravo: Tania ful lepa imana vsaj meni:bravo::bravo:
|
|
|
|
lepa nenavadna imena................... 28.7.2005 23:06:27
|
|
|
|
lin
|
Pa še neki meni je ful imen všeč samo nebi glih vseh dala:ups:
|
|
|
|
lepa nenavadna imena................... 30.7.2005 0:06:53
|
|
|
|
Marogica
|
Joj, res ne vem, če sem jaz čudna. Očitno že. Večina teh imen je res groznih. Pe ne za to ,ker se je za bati, kako bo zvenela babica "ta in ta ", temveč, da bi si upale otrokom dati takšna imena. Lahko pripomnim samo:ubogi otrok. Kaj niste pomislile, da je vsak otrok že sam po sebi nenavaden in da se bo v življenju razvil v neko osebnost, ki bo edinstvena. Vsa ta imena pa k temu res ne pripomorejo. Jaz sem pa pač zagovornica slovenskih imen oz. imen, ki pašejo k priimku in imajo tudi kakšen pomen. Kako bi zvenelo npr. Liu Mrdavsl? Katastrofa. Pač kot ponavadi, okusi so različni. Vendar bi dodala, da pač obstaja dober in slab okus.
|
|
|
|
lepa nenavadna imena................... 30.7.2005 0:19:53
|
|
|
|
Kalina
|
:modri: Nikola :roza: Kalina, Liana, Alina, Selina...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?