|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   miselne in didaktične igrače za 4+
13.9.2010 9:25:04   
livia
Iščem predloge za nakup kake fajn družabne igre primerne za 4 in več letnike. Enako za kake miselne ali didaktične igrače.
Kaj imate vi doma?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: miselne in didaktične igrače za 4+
13.9.2010 12:55:40   
naja78
velik traktor,motiko,grablje,lopato.....(za štihanje na vrtu,nismo doma na kmetiji,ko pa bi vsaj bili...user posted image ),kolo(učenje brez in že obvladamo),skiro(obvladamo),...predvsem a gre z otroci zunaj.

imamo človek ne jezi se,in razne puzle,...velikotakih igrač imaš v milerju.in še poceni so.
drugeče pa še striženje s škarjami,lepljenje papirja,vodenke ali tempere,.....

in pa.....bratec!!user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2010 14:17:12   
livia
Nismo se glih najboljš razumeli. Iščem predvsem miselne in družabne igre za 4+.
Vseh ostalih igrač imamo dost. Mueller in podobne trgovine se mi zdijo polne tega kiča, od puzlov, sestavljank, človekov ne jezise, memorijev, jaz bi pa kaj posebnega.

Sedaj sem na sejmu Otroški bazar videla nekaj idej, samo smo si vse skupaj tako na hitro ogledali, da si nisem nič zapomnila.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2010 17:29:11   
pixma
Zelo dobre so konstrukcijske kocke Clics, ki so jih tudi imeli na Otroškem bazarju, ker sem jih sama videla. Imajo jih v spletni trgovini Igrarija.com.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2010 21:45:38   
domci
Tale teme pa tudi mene zanima. Jaz sem našemu zadnjič kupila abecedo pa ni ravno navdušen user posted image je rekel da bi raje imel bager user posted image

MOJI CUKERČKI SO ROJENI:
4.5.2006 Domen
5.6.2010 Marjetka
19.4.2012 Tinkara

(odgovor članu pixma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2010 21:57:20   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: domci

Tale teme pa tudi mene zanima. Jaz sem našemu zadnjič kupila abecedo pa ni ravno navdušen user posted image je rekel da bi raje imel bager user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2010 22:00:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Iščem predloge za nakup kake fajn družabne igre primerne za 4 in več letnike. Enako za kake miselne ali didaktične igrače.
Kaj imate vi doma?

Pikapolonica ima ogromno takih in onakih igrač, sam skozi prodajalno se sprehodi in vzemi čas:)

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2010 8:20:18   
livia
Nekako ne verjamem, da se v teh klasičnih otroških trgovinah da dobit kaj posebnega.
Iščem kaj, da ne bo za 2-3 dni, da se otrok s tem zamoti in hkrati razvija svoj iq.
Mene so fascinirale tele:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2010 17:14:31   
ČebelicaMaja
Livia, kje pa se to da dobit...tudi meni je všeč.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2010 13:20:40   
livia
Po mojem tu http://www.tantrix.si/
Jaz sem kupila na Otroškem festivalu

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?