|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 11:27:12   
andrejaz
Kot nekatere že veste je imel moj Mark prejšnji teden operacijo Ahilove tetive in zaradi tega mora sedaj en mesec nositi gibs.
In sedaj zaradi gibsa poslušam nenehne komentarje vseh ljudi, ki pridejo mimo in imajo očitno preveč časa. Vsak pogleda oz. bulji v voziček, vsak ta drugi komentira "ja kok so ti bogi", vsak ta tretji me zaslišuje če si je zlomil nogico, kako je padel, če mu je kaj vroče v nogico, ... Sej poskušam biti prijazna in pač ljudem nazaj prijazno odgovorim, ampak mi je že počasi dovolj tega. Tudi 5 metrov ne morem iti brez takih komentarjev, in to predvsem ljudi, ki jih sploh ne poznam. Enostavno sem se začela ogibati krajev kjer so ljudje, ker se mi ne zdi, da bi neznancem odgovarjala oz. razlagala.

Res me pa zanima - a imate ve tudi navado vsako tako stvar komentirat, spraševat,.... ali pa sem mogoče jaz preveč občutljiva. Kako bi ve odreagirale na takšno početje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 11:30:50   
ZARA
Napiši si na mikico: JA,polomila sem mu nogo in boš imela mir!!
Men bi piskr odprl :grrr:!!!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 11:36:12   
Anonimen
Oja, jaz bi se tudi pozanimala, ker ni ravno vsak dan, da vidiš tako majhnega otroka z gipsom.

Mislim, da ljudje večinoma mislijo prijazno in sprašujejo iz radovednosti in sočustvovanja, ne da bi tebe obsojali.

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 11:36:46   
fionaP
Kaj češ, taki ljudje so bili, so in bodo še naprej. Ti jih ne moreš spremeniti, samo sebe lahko "oborožiš" z debelejšo kožo, da ti ta butasta vprašanja in opazke ne bodo prišle do živega.

Jaz bi naredila tako, vsakemu takemu "komentatorju" bi prijazno povedala, kaj je na stvari, potem pa bi mu še malo potrkala na vest v stilu "Ampak veste, da mi je že zaradi tega dovolj hudo, potem me pa še čisto neznani ljudje o tem sprašujejo." Končno tistega človeka ne poznaš, briga te, kaj si misli o tebi, tudi nadrla ga nisi - si čisto mirno povedala.

Mogoče, ampak samo mogoče pa se bo tak osebek vsaj za sekundo zamislil :zmeden2:

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 11:44:26   
BigWhale
Mrtvasko glavo mu narisi na mavec... Grem stavit, da bodo ljudje kar tiho. :P Lahko mu ga tudi crno prebarvas... :P

Ja, mavec.. ne gips ali pa celo gibs ;)

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 11:48:00   
Erdbeere
Oh ja poznam to je kr groza...moja Teja ma tud nogico povezano, ker ji je kamen na palec padel in so ji noht dol potegnl...pa kaj hočemo sej bo bolš

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 11:50:27   
Anonimen
Opala, BW, se opravičavam.
Tebe bom pa prekrstila v BikWhale :)-

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 13:04:28   
urbancek
Bravo ZARA. Tudi meni se glava odpira, če me kdo nadležno sprašuje stvari, ki ga ne brigajo. Mogoče sedaj, ko sem noseča še bolj, tisti ah pa oh, pa kako boste, pa kdaj bo in podobna jajca. Saj vsak sam pove tisto in toliko kolikor se mu zdi ja je prav vedeti širši okolici. Drugače pa naj se brigajo zase.
Pozdrav

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 17:38:53   
andrejaz
Radovednost neznancev izgleda tudi tako, da se derejo že celo na drugo stran ceste in komentirajo in sprašujejo. Skratka groza. Očitno je to najnovejša znamenitost Gorenjske.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 21:42:11   
Pupica
Ja hudo andreja...:(
Dej res kakšno majico, tako črno kukr sta jo mela gunadva tipa it Sansjke ženske CIme in AndreJ(A je bil Andrej:zmeden2:)
Črno z napisaom, polomila sme mu noge, če boš kaj vprašal jih bom še teb!!!:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 21:51:34   
Anonimen
Meni se zasmili vsako poškodovano živo bitje, pa naj gre za človeka, žival ali rastlino. In če gre za človeka, se mi otroci zasmilijo še najbolj. Gips večinoma pomeni, da si je nekdo nekaj zlomil ali zvil, ni pa vedno tako. Vendar jaz v takem primeru, ko vidim otroka z gipsom, najprej pomislim na zlom kosti. V kolikor osebe ne poznam, ampak jo slučajno srečam v javnosti, je ničesar ne sprašujem, niti se za njo ne oziram. Me pa stisne pri srcu in se vprašam sama pri sebi, kaj se je zgodilo in koliko ta oseba trpi. Otrok še posebej. Če pa se poznamo, pa tako ali tako izvem vse.

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 21:58:15   
Anonimen
A z Gorenjskega ste? S katerega konca pa? Da vidim ta mavec in se malo pogovorimo, kako pa kaj.:)
Ne se sekirat, ljudje res ne mislijo nič slabega. Pač se jim otroček smili, res pa ne pomislijo, kako je mamici, da mora še stotič eno in isto odgovarjat. Raje si pripravi kakšen hecen odgovor, na primer, da je res prehitro začel s smučanjem ali kaj takega.

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   komentarji zaradi gibsa
28.7.2005 23:15:39   
andrejaz
Ja zanimivi predlogi, bom kaj upoštevala

Moj :love: je danes enemu sosedu odgovoril, da je Mark preveč igral nogomet in da je pač preveč brcnil žogo. Pa ta sploh najprej sploh ni dojel, da ga moj :love: malo heca.

Splišni - kakih 25 km severno od tebe.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?