|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A paničarim?
28.7.2005 11:10:59   
Tricia
Pozdravljene!
Imam eno vprašanje. Mogoče je res butasto, sam vseeno bi rada dobila vaš nasvet...
Tako je: Sodelavci me vabijo naj pridem na firmo pokazat moj zakladek. Mene skrbi pa za tamalo. Problem je ta, da bi morala prist pred 15h, ker so takrat vsi na firmi (obe ismeni). Takrat je pa najbolj vroče. V hiši imamo klimo in do sedaj je nisem vlačila ven (razen če je bilo kaj res nujnega) pred 18h. Iz mrzle hiše bi jo tako izpostavila vročini v avtu (saj veste kako je ko stoji avto na soncu), pol bi se glih dobro shladilo v avtu (sreča imam tudi tam klimo), bi morale spet na vročino in pol spet na mrzlo v firmi...In ista zgodba bi bila za domov.
Kaj naj naredim? Bi ve izpostavile vašega otročka takim temperaturnim spremembam? A mislite da paničarim?

Vnaprej hvala za odgovore.
Tricia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A paničarim?
28.7.2005 11:18:18   
k1
moraš it danes? počakal na kak drug dan, da ne bo takih visokih temperatur. jaz danes, v tej vročini ne bi šla.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A paničarim?
28.7.2005 11:20:35   
Anonimen
Kolk je stara, Tricia?
Jaz je do pol leta nisem nikamor vlačila, oziroma sem za to izkoristila slabo vreme.

(odgovor članu Tricia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   A paničarim?
28.7.2005 11:24:40   
Tricia
Ima 2 meseca in pol. Bi pa sodelavci radi da pridem, ker ni šefov. Sej veste... ko mačke ni doma... ;)

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A paničarim?
28.7.2005 11:25:57   
fionaP
Počakaj na kakšno oblačno vreme, sicer bi se pa tudi oni lahko enkrat oglasili pri tebi.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A paničarim?
28.7.2005 11:37:13   
Tricia
Se strinjam Fiona. Sej jst bi fuuuuul rada šla (edino tako bi videla res vse, ker vem da vsi ne bojo, če bojo, prišli k meni), ker jih pogrešam, sam res nočem ta mičkeni delat škode brez potrebe. Sicer sem jo že tudi v posvetovalnico peljala ob 14h, pa je bilo tudi vroče kot danes, pa na pregled kolkov jo bom peljala drugi teden in ima uro ob 13h...Vem ja da so to nujni primeri...Ja nič, vidim da ne ravno paničarim brez veze...Bo pa obisk počakal...

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A paničarim?
28.7.2005 11:52:17   
BigWhale
Po mojem panicaris... :P

Jakob se je pri dveh mesecih ze veselo vozil naokrog. Plenica nad njo pa en body brez rokavov, ce je v avtu klima naj bo raje ugasnjena. Bolj skodijo spremembe temperature in to, ko imajo ljudje klimo nastavljeno na prenizke temperature. Ce je zunaj 35 in je klima nastavljena na 22 je to precej hud temperaturni sok.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A paničarim?
28.7.2005 11:56:51   
BigWhale
Sicer pa, ce te tako skrbi, ugasni klimo v hisi, pocakaj, da se segreje, pojdi v avto, ne vklapljaj klime in potem bo samo ena temperaturna sprememba. :P

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A paničarim?
28.7.2005 11:57:00   
samuelion
po mojem ne paničariš, ampak samo ob napačno uporabljeni klima napravi in s tem škodiš sebi in svojim najbližjim. razlika tako ne sme bit več kot 5 stopinj

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A paničarim?
28.7.2005 12:05:35   
BigWhale
Pa ce bi bile te temperaturne spremembe tako zelo nevarne, potem te pri zdravniku ne bi ob takih urah narocali. ;)

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   A paničarim?
28.7.2005 12:22:09   
willma
Temu nebi ravno rekla paničarjenje.
Lani poleti sem se mirno sprehajala po parku z mojim pikecom(rojen junija). Res je da sva iskala senco, vendar mi je bilo ljubše, da je na svežem zraku, napol nagi, kot pa zaprt doma in pod klimo.
Z avtom smo rešili tako, da smo avto malo prej prižgali, nastavili klimo na zmerno temp.
Mogoče še to:
prvi obisk v službi, je bil pri nas opravljen tako: parkirani v senci, vsa okna odprta, odprta vrata, pikec pri mamici v naročju in raja okoli avta;)
Ko se je vreme "normaliziralo", pa smo šli malo po pisarnah:)

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   A paničarim?
28.7.2005 12:33:48   
rija
jaz pa bi rekla, da preveč kompliciraš. Kaj pa tisti, ki nimajo klime v hiši? A misliš, da je s tistimi otroci kaj narobe? Mislim....

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   A paničarim?
28.7.2005 13:01:37   
urbancek
Jaz bi počakala na bolj znosno vreme, saj ne bo v nedogled tako vroče.
Drugače pa naj sodelavci (če jih ni preveč) pridejo k tebi.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   A paničarim?
28.7.2005 13:25:18   
CatJa
Cisto prav imas, to ni panicarjenje. Ne vem zakaj bi tako majhnega otroka morala izpostavljati tej vrocini, ce se se odrasli slabo pocutimo? Ker ga hocejo sodelavci videt in ker glih ni sefov na firmi? Naj pridejo k tebi domov, pa bos hitro ugotovila, kdo si ga zeli videt. Sej ni razstavni eksponat :zmeden:
Sicer pa se sama odloci.
Lp, :rozica:

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   A paničarim?
28.7.2005 13:49:55   
ZARA
TOČN TKO!!!

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   A paničarim?
28.7.2005 13:56:57   
Anonimen
Jest se pa ne morem načudit, kako smo sploh preživeli kot mulci, brez klime v bajti, avtu... Brez tone vseh mogočih didaktičnih igrač. Skoz smo bli neki pobunkani in potolčeni.

Saj vem, da je mal neumestno ampak se vseeno sprašujem. Zdej brez klime furat lajf je pa totaln safr. Vem, ker sem ostala brez nje.

Sori, ker sem ti v temo vpadla. Sicer se pa sama se odloči kako in kaj. Žal so te odločitve vedno prepuščene vsakemu posamezniku.

(odgovor članu Tricia)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   A paničarim?
28.7.2005 20:40:23   
mehurčica
Ja pa kaj si ti nor........:zmeden::zmeden::zmeden:

Mojega Davida bi moglo že raznest, glede na to, čemu je že vse bil izpostavljen. Pa je bil v 18 mesecih samo 1x! tako bolan, da je bil res bolj bogi. Pa še takrat se ni nič nikjer poznalo, razen majhna ralika v krvni sliki.

Res je, da bo sedaj par dni zelo vroče. Tako da mogoče malo počakaš-na drug teden. Ampak glede na to da imaš itak klimo v avtu... Mi je namreč na žalost nimamo, zato smo si dali vsaj šipe zatemnit. Smo se pač mogli zaenkrat sprijaznit s tem.

Lp in čimmanj kompliciranja in paničarjenja!

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   A paničarim?
28.7.2005 21:52:59   
Anonimen
Jaz tako majhnega otroka ne bi peljala kazat sodelavcem v takšnih vremenskih razmerah. Če bi ga kdo resnično želel videti, bi bil dobrodošel v mojem domu, v nasprotnem primeru pa bi se moral zadovoljiti s fotografijami ali pa bi moral počakati na ugodnješe vreme.

(odgovor članu Tricia)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   A paničarim?
28.7.2005 23:55:41   
Skabi
Paničariš, kar se tiče temperaturnih sprememb. Kar se tiče obiska - tako majhnega otroka jaz sploh ne bi peljala v službo. Če jih pogrešaš, pa pejt sama.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   A paničarim?
29.7.2005 11:08:05   
BigWhale
Mogoce bi moral zacet delat take velike termovke, v katero bi namesto pijace otroka not zaprl... Tko, za primer, ce nimas klime... ;)

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   A paničarim?
30.7.2005 0:10:42   
Marogica
Jaz ga ne bi peljala, vsaj ne tako dolgo, dokler je takšna vročina. Saj bomo imeli spet hitro slabše vreme. Lani, konec avgusta smo že kurili.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?