|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditvena krvavitev
12.9.2010 21:13:14   
Anonimen
ojla punce..

zanima me ce vgnezditvena krvavitev mora biti ali ne?
in ce mi lahko katera pove kdaj se zacnejo pojavljati znaki user posted image se pred user posted image in kateri so najbolj pogosti?

hvala za odg.in l.p.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditvena krvavitev
13.9.2010 6:49:45   
lananai
Jst mislim, da vgnezditvena ni nujna. Tudi glede nosečniških znakov je isto. Jst jih sploh nisem imela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2010 9:59:28   
Katy78
Ne, ni nujna. Kolikor je meni razložil G, pride do vgn. krvavitve ko se zarodek "vsidra" v maternično sluznico. Odvisno je, kako "agresiven" je pri tem in od tega, ali je tam ravno kakšna žila oz. zelo prekrvavljeno mesto. Jaz sem jo imela.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2010 12:32:39   
Anonimen
mene pa zanima kdaj približno nastopi krvavitevm ali j mogoče da nekje v času, ko naj bi nastopila menstruacija in kako veš za katero gre?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2010 12:49:54   
vesna_b
ni nujna, je pa vgnezditvena krvavitev v primerjavi z M zelo ... švoh... bolj kot kak izcedek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2010 12:50:31   
vesna_b
aja, in jaz sem jo imela nekje takrat, ko bi mogla dobit M - ampak res, par kapljic

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2010 12:53:43   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mene pa zanima kdaj približno nastopi krvavitevm ali j mogoče da nekje v času, ko naj bi nastopila menstruacija in kako veš za katero gre?

Jaz sem imela M na 28-29 dni in je nastopila točno en teden po ovulaciji oz. en teden preden bi morala dobiti M. Je bil pa samo izcedek, ca. 2cm na sp. hlačah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2010 13:27:55   
divans1
Jst sm tud mela M na 29 dni in se mi je ob pričakovani M pojavil rjavkast izcedek, ki je trajal 3 dni, mislila sem, da se bo vsak čas ulila, pa se ni, izcedek je izginil, pikica v meni pa je rastla in je sedaj stara že 4 mesece. Moj sonček zlati...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2010 13:29:25   
manuelca
prosim pomoč...sicer upam da se mi ne boste smejale ali prehudo kritizirale...ampak...čakam na user posted image in upam da je ne bom dobila ker sva z možem malo user posted image v upanju na še enega user posted image v družini zdaj pa se mi je pojavil tak zelenkast, gost, sluzast izcedek in se bojim da ne bi bilo kakšno vnetje....se opravičujem ker vem da je to tema vgnezditvena krvavitev ampak v upanju da bi mi znal kdo vsaj malo pomagat mogoče sem se kar razpisala....a pa user posted image mam za dobit nekje konc naslednjega tedna med 24-im in 26 im...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.9.2010 14:10:41   
mojamura
mislim da imaš vnetje. pojdi takoj h ginekologu!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu manuelca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2010 14:13:28   
manuelca
hvala mojamura...bom upoštevala tvoj nasvet... user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.9.2010 14:59:33   
mojamura
manuelca ni zakajuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu manuelca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.9.2010 9:22:56   
soncica22
Kako dolgo bi pa naj trajala ta vgnezditvena krvavitev? Tudi sam sem namreč ta mesec misila da jo imam, kajti teden preden bi mogla dobiti user posted image , sem imela rjavkast izcedek. Ne veliko, ampak ravno toliko, da je bil potreben vložek. Ta izcedek je trajal 5 dni, kar se mi zdi zelo dolgo. Sem naredila test, ki pa je bil negativenuser posted image . Kdaj bi pa pokazal test user posted image ? Ali je možno da je šlo za user posted image ? Namreč ko imam user posted image , imam močno in grozno boleče, sedaj je bilo samo neko špikanje v jajčnikih. Zgleda da včasih psiha res naredi svoje user posted image ....
lep vikend kljub dežju

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.10.2010 16:25:51   
lunainzvezde
Soncica22, si naredila še en test? user posted image

Prosim za pomoč...Zadnji 2 user posted image  sem imela 42 dan oz. 49dan cikla. Torej sedaj je 3 tedne odkar sem imela zadnjo M, sedaj pa imam že nekaj dni, ko grem na Wc rjav izcedek, ki ni niti za dnevni vložek. Prisotna je tudi občastna slabost, ter krči. Mogoče še dodam le to, da še nikoli nisem imela user posted image  predčasno.

Bi lahko to bila vgnezditev?

Hvala za pomoč! user posted image

(odgovor članu soncica22)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.