|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še nikoli si nisem želela sexa
12.9.2010 16:22:13   
Anonimen
Živjo, že veliko krat sem razmišljala o tem mojem problemu ,ampak sem mislila da je to popolnoma normalno. Imam moža, otroka ampak do sedaj še nikoli nisem imela želje po sexu. Niti prej z prešnjimi partnerji. S spolnimi odnosi sem začela pri 14. Sedaj jih imam 25. Sex je za mene neprijetno opravilo. Vsaj prva misel je taka. Saj ko vse steče pol že nekako uživam. Doživim tudi orgazem, ampak nikoli si sexa ne želim. Sexam pač zaradi partnerja. Kaj je za nardit?

Hvala vsem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še nikoli si nisem želela sexa
12.9.2010 16:35:52   
Kratka
Kaj pa če gledaš kak erotičen film, ti to ne probudi nobene želje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2010 16:45:19   
Anonimen
Upaj, da se bo kmalu spremenilo. Pri meni se je po 30-tem spolni apetit izredno povečal (da ne rečem čudežno pojavil): prej nisem skoraj nikoli doživljala orgazmov, dostikrat me je med odnosom bolelo (z določenimi partnerji), posledično skoraj nikoli nisem bila pobudnica, saj nisem znala uživati (tako kot zdaj)...

Je pa to zelo zoprno stanje, ki lahko partnerja zelo odtuji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2010 16:47:51   
Anonimen
Mogoče se ti moški spol ne zdi dovolj privlačen?

Poskusi še pri ženskah, mogoče pa je to to.

Ali pa s partnerjem za nekaj tednov, mesecev prekinita s spolnimi odnosi. Če se bo strinjal.

(odgovor članu Kratka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2010 14:24:27   
Anonimen
Imam podoben problem, ker si sama sexa zelo zelo zelo redko zaželim. Mi ni do tega, mi ni da bi dala pobudo, včasih si vmes želim, da bi bilo že konec....

Kr neki. Pa sem precej starejša od tebe. Sem mislila, da so hormoni, da je to in ono, pa sem malo opazovala sebe ipd. pa ne vem kaj je razlog.

Včasih me odvrne že to, da se stuširana uležem v posteljo, partner bi, meni je pa čisto odveč, ko pomislim, da se moram potem še enkrat stuširat, da moram zjutraj zgodaj vstati ura je pa že pozna...mah preveč razmišljam, samo to je le en primer. Na splošno mi ni do sexa. Bi mirno živela brez tega in ko je včasih obdobje brez sexa, mi je toooolk fajn. Čeprav je do partnerja skrajno nefer, ker njemu pa je do sexa....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2010 15:12:07   
MissLady
Hja... samo da se ne bo katera čez kakšen mesec čudila, zakaj vas partner vara... pa da imate tako idealne zakone, pa da vam resni jasno zakaj vas vara.... samo sexale ste 1x na mesec user posted image user posted image

No tko bom rekla.... jaz sem sicer sedaj noseča... in bi itak skoz, skoz, skoz user posted image

Je pa bilo tudi obdoje, ko bi se najraje zabrskala v deko in da me samo pusti spati ... ampak če ne zaradi sebe, se pa zaradi njega malo potrudim ... ker vem da njemu bi pa full pasalo ravno sedaj user posted image  Tko dane vem, jaz če imam nekoga rada, se pač potrudim .... sej lubčkat pa objemčkat pa še mal pomigat za ene 30 min pa res ni tolk težko noooo.... samo če ga pa nebi imela rada, tako kot ga imam, bi pa verjetno marsikdaj tudi meni bilo na smrt odveč.

27.9.2007 sem prvič občutila čisto srečo, ko sem prvič prijela svojo štručko.
27.10.2010 pa se nam je pridružil še en sonček in sedaj je naše življenje še svetlejše in še toplejše, saj nam svetita kar dva sončka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2010 10:03:54   
Anonimen
ja anonimna1 da te potolažim pri nas je popolnoma ista zgodba....
nevem zakaj je to tko ampak je... sama se dosti x potrudim zaradi moža ampak ....v tolkih letik ki sva skupaj mislim da se ni zgodilo da bi ga jaz prosla... se nikoli me ni ta misel da bi sexsala presinla... enostavno nečutim potrebe po tem...
in groza me je.... hudo mi je zakaj nisem jaz taka da v tem uzivam.. zakaj sem glih jaz taka.. ampak se zavedam da je sex zelo zelo pomemben v zakonu in  da moski brez tega niso moski.. in se bojim da kr hitro zlezejo kam drugam.. tega pa me je najbolj strah....kamor koli gremo mojega moža vse osvaajjo..glih en dan je bla njegova priča pri nas in mu pred mano reku: o ves na mojem roj. dnevu se je nate naplalila una ki je sedela nasproti... halllloo pred mano gre to rečt. se zraven sem bla.... imava druzino, sva poročena in mislim da nebi nikoli prevarav ampak se bojim da če bo slo tako v postelji naprej...
ze vse sem probalaaaa .... ampak negre... al so to hormoni al nevem kaj sam je pa res zelo grd občutek
sama se počutim čisto brezveze...

(odgovor članu MissLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2010 12:27:38   
PeggyBundy
Razumem, da obstajajo ljudje, ki jim ni do seksa, sploh.
Ne razumem pa, da imate svoje partnerje za butle.

Mislite, da oni ne čutijo, da vam ni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2010 12:32:48   
*miska.mcc*
mogoce vam bo kaj pomagala ta tema...

http://www.ringaraja.net/forum/m_5370867/mpage_1/key_/tm.htm

pogled še iz druge strani.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2010 12:42:17   
ninchi9
Tako kot heteroseksualnost in homoseksualnost obstaja tudi ASEKSUALNOST. To je stanje, ko si oseba ne želi seksa, ne z istim spolom, ne z nasprotnim. To je stanje in ne bolezen, lahko pa izvira iz različnih prejšnjih izkušenj (iz otroštva na primer).

Sama pri sebi bi mogla razmislit, kaj je temu vzrok. Če ga boš našla, boš lahko stvar rešila. Ampak, koliko te jaz razumem, se ni to pojavilo zdaj, ampak je prisotno že vso tvoje življenje. Ni mi pa jasno, kako lahko doživiš orgazem, če si seksa ne želiš. Jaz osebno si ga včasih zeloooo in sem ful vzburjena, pa ne doživim vedno orgazma. Mogoče imaš nizko samopodobo in si sama sebi ne zdiš seksi, zato si tudi seksa ne želiš (morda imaš kakšne zadržke glede tega). Poskušaj s kakšnimi pripomočki ali pa se seksi obleči, mogoče bo tudi tebe to rajcalo, ne samo moža user posted image

Upam, da boš rešila težavo. Vso srečo

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2010 19:46:23   
stonogae

A ni sex vrhunec neke ljubezni?

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2010 20:49:32   
svetnik
....mpak ne vedno ljubezni za domačimi stenami....

(odgovor članu stonogae)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2010 19:33:05   
stonogae

Ja svetnik imaš prav, samo se je potrebno čim prej vzet v roke, in se uprašat kaj se dogaja.  Kaj je narobe v zakonu, da iščeš srečo drugje?

(odgovor članu svetnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2010 19:34:43   
*miska.mcc*

Kaj je narobe v zakonu, da iščeš srečo drugje?

ja, pomanjkanje sexa! user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu stonogae)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.9.2010 19:37:35   
Anonimen
Sex je za mene neprijetno opravilo. Vsaj prva misel je taka.

Po tvoje, kakšni so pogoji, da bi si sexa želela?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.9.2010 19:48:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

Kaj je narobe v zakonu, da iščeš srečo drugje?

ja, pomanjkanje sexa! user posted image
Ne zmeraj, verjemi.

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.9.2010 19:07:43   
Anonimen
nevem jaz sama ne razumem zakaj nekateri ko ni sexa doma zbezijo drugam... sem mnenja da tudi brez sexa se imas lahko lepo, se ljubis spostujes in popolnoma normalno funkcioniras.,. zame ni vse v sexu.. to je sam pač en lep stik z ljubljeno osebo ampak tudi poljub , objem , lep dotik,lepa beseda so strvari ki ti dajo ta občutek ljubljenosti in povezanosti para....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.9.2010 19:14:22   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nevem jaz sama ne razumem zakaj nekateri ko ni sexa doma zbezijo drugam... sem mnenja da tudi brez sexa se imas lahko lepo, se ljubis spostujes in popolnoma normalno funkcioniras.,. zame ni vse v sexu.. to je sam pač en lep stik z ljubljeno osebo ampak tudi poljub , objem , lep dotik,lepa beseda so strvari ki ti dajo ta občutek ljubljenosti in povezanosti para....

Ja jaz zase vem, da 100 poljubov in objemov   in ne vem kaj še  ne zadovolji željo po sexu..nekateri pač radi sexamo imamo to potrebo in v tem neznansko uživamo! Jaz si brez sexa pač ne predstavljam odnosa, kljub spoštovanju, ljubezni...edino če ni vmes kaj drugega ki odtehta vse skupaj(recimo bolezen)..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.9.2010 19:25:57   
Anonimen

Meni je to podobno kot degustacije - fino in pomalo sprobavaš tisoč in eno jed - in si na koncu še vedno lačen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.9.2010 15:17:12   
misar

ja to je tvoja želja...zakaj bi morala biti to želja obeh.hmmm, v tem primeru mislim, da je fer od partnerke da privoli v izvenzakonsko intimo.če pač vse drugo kao štima.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.10.2010 20:11:56   
Rblogger
Morda bi morale poizkusiti popestriti spolnost s kakšnimi erotični pripomočki iz sex shop trgovine ali pa morda s sex stimulatorji kot so afrodizijak.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Jeste meso?

Da. (92%)

Ne. (8%)

Število vseh glasov: 9865

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!