|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   puzanje, kobacanje....
12.9.2010 11:10:22   
eva1
Moj 9-mesečnik že kar nekaj časa puza, puzanje mu gre odlično od rok in nog, pride vsepovsod, puza ful hitro..kakšen mesec nazaj se je non stop postavljal na vse štiri in se majal, kot bi hotu kobacat, ampak sedaj tega sploh več ne dela, ker je očitno ugotovil da z puzanjem hitreje pride vsepovsod...prva dva otroka sta oba kobacala po vseh štirih pri 8 mesecih, nikoli nista tko puzala, zato me zanima, a nekateri otroci najprej puzajo in potem kobacajo, al se bo skoz tko po tleh vlekel? Men je prav hecno k ga gledam..tko da prosim  povejte vaše izkušnje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: puzanje, kobacanje....
12.9.2010 12:22:55   
AnciM
Moj prvi se je vlekel po vojaško od 5 meseca pa do 9 meseca, ko se je začel postavljat na noge. Pa še potem se je hitreje vlekel, kot pa puzal. Drugi se pa zaenkrat samo kotali. Tega pa jaz nisem navajena. user posted image Vsak ima svoje fore.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2010 12:41:37   
hypnotic
oj. naš je začel s puzanjem pri 9 mesecih, nekje pri enajstih se je začel malo majati na kolenih potem pa kar lepo začel kobacat. pa sem tudi mislila,da bo zelo dolgo čistil tla s svojimi cujnami:) sedaj pri 13,5 mesecih še vedno kobacamo. hodimo pa ne:)
eni prej,eni kasnej...
le naj uživa....ti pa tudi dokler traja:)

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2010 21:42:27   
naja78
živ.

predno vstane na noge je fajn,da iz položaja na vseh 4.
ker mi tudi iz stoječega položaja ne butnemo po tleh.user posted image ja je čist normalno da se puza,plazi.ni se,eni pa to puzanje preskočijo in se samo kobacajo.

pa mi raj to povejte.

naš mali se od 4 meseca intenzivno postavlja na rokice in nogice.kot da bi moško skleco delal.sedaj pr 5 mesecih in pol se mi KOBACA po vseh 4.sicer malo po malo in se maje naprej in nazaj.tako da nisem ziher če je to ok,tako hitro. s prvim sva hodilo v razvojno,zato mi ni tuje kako gre razvoj.ampak to pa je zame totalno prehitevanje in se bojim da ne bo šel razvoj po svoje.user posted image

(odgovor članu hypnotic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2010 22:04:52   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: naja78

živ.

ker mi tudi iz stoječega položaja ne butnemo po tleh.user posted image ja je čist normalno da se puza,plazi.ni se,eni pa to puzanje preskočijo in se samo kobacajo.

pa mi raj to povejte.

naš mali se od 4 meseca intenzivno postavlja na rokice in nogice.kot da bi moško skleco delal.sedaj pr 5 mesecih in pol se mi KOBACA po vseh 4.sicer malo po malo in se maje naprej in nazaj.tako da nisem ziher če je to ok,tako hitro. s prvim sva hodilo v razvojno,zato mi ni tuje kako gre razvoj.ampak to pa je zame totalno prehitevanje in se bojim da ne bo šel razvoj po svoje.user posted image

Jaz mislim dokler sam to počne ni panike...od moje sestre fantek je hodil pri 9 mesecih čist stabilno!

Pri mojem pa opažam da malo kobaca recimo na puzlah iz pene...tko po malo res, pol pride pa na laminat pa puza, in zdej razmišljam da vrjetno zato ker mu drsi in ne more bit na vseh 4 štirihuser posted image no ne vem...ker na vse štiri se postavlja že ful dolgo ...eh ja , sej bo...user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2010 22:15:19   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Pri mojem pa opažam da malo kobaca recimo na puzlah iz pene...tko po malo res, pol pride pa na laminat pa puza, in zdej razmišljam da vrjetno zato ker mu drsi in ne more bit na vseh 4 štirihuser posted image no ne vem...ker na vse štiri se postavlja že ful dolgo ...eh ja , sej bo...user posted image

Moja je tudi najprej začela kobacati na puzzlih, šele potem na laminatu, ker ji je drselo in se je "stegnila" po tleh user posted image  Ni pa pred tem ravno preveč dobro puzala, ji je šlo samo v rikverc, naprej pa nikakor. Potem se je pa začela na puzzlih postavljati na 4 in guncati naprej-nazaj inm kričati na vse grlo, ker se ji ni uspelo premakniti. To je trajalo dober mesec in ko sem že mislila, da bom zraven kričanja ravno znorela, je enega lepega dne kar odšibala in je tudi gladki laminati niso motili user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2010 22:23:20   
egleria
eni prej drugi kasnej. nekateri se niti ne kobacajo ampak kar shodijo.. dokler delajo sami je vredu. v nič jih ne smemo silit. otrok sam ve koliko zmore in to tudi počne. dokler se ne nauči nove stvari..user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2010 22:29:51   
NAVT

IZVIRNO SPOROČILO: naja78

živ.

pa mi raj to povejte.

Naši dve sta tudi pri petih veselo kobacali, da jih je bilo polno stanovanje. Spremljani sta bili v razvojni in tako zgoden razvoj ni bil nič sporen.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2010 22:37:25   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Moja je tudi najprej začela kobacati na puzzlih, šele potem na laminatu, ker ji je drselo in se je "stegnila" po tleh user posted image  Ni pa pred tem ravno preveč dobro puzala, ji je šlo samo v rikverc, naprej pa nikakor. Potem se je pa začela na puzzlih postavljati na 4 in guncati naprej-nazaj inm kričati na vse grlo, ker se ji ni uspelo premakniti. To je trajalo dober mesec in ko sem že mislila, da bom zraven kričanja ravno znorela, je enega lepega dne kar odšibala in je tudi gladki laminati niso motili user posted image

e točno tako.je pr nas! in ker mu naprej ne gre po trebuhu je pogruntal sam na vseh 4.zraven pa gruli in vriska da je joj.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2010 10:03:49   
Katy78
Moj ni nikoli puzal, je samo kobacal po vseh štirih.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?