Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 12.9.2010 9:13:01
|
|
|
|
SMT3
|
Tudi moji sta nori na to risanko
|
|
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 12.9.2010 9:46:19
|
|
|
|
Zamima
|
Aja1, probaj jo poiskati na internetu pod originalnim naslovom
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 12.9.2010 12:18:03
|
|
|
|
picola1
|
Joj, moja tamala je tut nora na to risanko. In je tut ful lepa, poučna... Jst ji jo kr snemam, ko je živ-žav pa ji pol dam za gledat ob kakšnem drugem času, če si jo zaželi. Aja...pa Čarli in Lola tut ful rada gleda, ta je pa ful zabavna...:-) Drugač sem pa tut jst iskala že po netu, sam je ni. ne vem sicer, če je pod originalnim naslovom, sinhronizirane sigurno ni...(ali pač?)
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 12.9.2010 21:38:08
|
|
|
|
Najaa
|
Kakšen pa je original naslov? Moji jo tudi radi gledata.
|
|
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 12.9.2010 22:03:53
|
|
|
|
rogljicek
|
Larina zvezdica (Slovenija/TV) Laura's Star (ZDA/TV) L'Étoile de Laura (Francija)
|
|
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 12.9.2010 22:05:17
|
|
|
|
rogljicek
|
menda je nemška...Lauras Stern
|
|
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 13.9.2010 13:47:54
|
|
|
|
mini86
|
ne vem če veste ampak obstaja tudi knjiga s tem naslovom
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 13.9.2010 14:30:15
|
|
|
|
Najaa
|
Vemo in to več knjig.
|
|
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 13.9.2010 14:34:25
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vemo in to več knjig. sm poslala mail na rtv če kej vejo kje dobit to risanko.. js pa iščem naše stare risanke.. palček david, leteči medvedki, tomažek in svetilnik, bojan.. oh ja..
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 13.9.2010 15:02:58
|
|
|
|
katjes
|
Meni je pa zelo všečna uvodna pesmica - zelo!
|
|
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 13.9.2010 15:14:29
|
|
|
|
Najaa
|
Meni je tudi zelo všeč pesmica. mini86 javi, če ti bodo kej odgovorili.
|
|
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 13.9.2010 21:01:12
|
|
|
|
Aja1
|
mini86 - sporoči. Tudi mene zanima.
|
RE: Larina zvezdica - risanka 14.9.2010 11:27:43
|
|
|
|
alda
|
leteče medvedki imam jaz nekaj,..sem kupila spomladi v tistih trgovinah 3-2 al kako se jim reče, ko imajo še stave, pa loto, in časopis noter,... Bojana tudi imamo nekaj, sem pa vesela da smo dobili Medvedka Uhca, Palčka Smuka in kar nekaj lutkovnih igric Žogica Marogica, Obuti maček,.... za larino zvezdico pa se tudi jaz priporočam!
|
|
RE: Larina zvezdica - risanka 14.9.2010 13:18:21
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda leteče medvedki imam jaz nekaj,..sem kupila spomladi v tistih trgovinah 3-2 al kako se jim reče, ko imajo še stave, pa loto, in časopis noter,... Bojana tudi imamo nekaj, sem pa vesela da smo dobili Medvedka Uhca, Palčka Smuka in kar nekaj lutkovnih igric Žogica Marogica, Obuti maček,.... za larino zvezdico pa se tudi jaz priporočam! za leteče medvedke bom šla pogledat..a medvedka uhca si tud tm dobila? bom z veseljem sporočila samo močno dvomim da bodo kej odgovoril
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?