Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kožica na lulčku - bela snov 10.9.2010 22:54:56
|
|
|
|
josephine27
|
dobro umite. če ga nič ne boli oz. peče ni nč narobe.
|
RE: Kožica na lulčku - bela snov 10.9.2010 22:56:57
|
|
|
|
josephine27
|
tud mi smo imeli kar dolgo tako in ko je kožica prvič šla gor je bilo spodaj belo, ker se je prej pač spodaj nabiralo.
|
RE: Kožica na lulčku - bela snov 11.9.2010 7:35:18
|
|
|
|
LERO
|
Umivamo s kamilicami. Je itak normalno, da ga to ful moti. Sicer pa ni zaznati, da bi ga to kaj oviralo, peklo, bolelo. Zgleda pa tako, kot da bi se odprla neka lojnica (gre ven kot svaljki). Hvala.
|
|
|
|
RE: Kožica na lulčku - bela snov 11.9.2010 9:09:57
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Ta bela snov so izločki kože, ki nimajo kam it, ker je kožica še prilepljena na glavico. Čistiš sproti, ko kožico vlečeš dol, drugače pustiš. Razen če bi lulček izgledal rdeč, vnet in če bi otroka očitno bolelo, potem ga pelji k zdravniku. Velja pa počasi ampak vztrajno vlečt. Našp je star dve leti in 3 mesece pa spravimo kožico do polovice (skoraj vsi fantje po moževi strani imajo fimozo, jaz pa sem rekla, da bom z vztrajnostjo obvarovala otroka pred vlečenjem kožice na živo ali celo operacijo) ampak imamo še kar nekaj časa tako da se ne sekiram.
|
|
|
|
RE: Kožica na lulčku - bela snov 11.9.2010 10:30:03
|
|
|
|
ribica.
|
BOdi malo pozorna kako točno izgleda ta izloček. POnavadi je res bolj tako sirasto, kar se pač nabere v tisti gubi. Če je bolj tekoče, kot gnoj, potem je možno da je vnetje. Vsaj pri nas je bilo tako. Sva dobila zdravila.
|
|
|
|
RE: Kožica na lulčku - bela snov 11.9.2010 11:57:18
|
|
|
|
LERO
|
Hvala, da ste me pomirile. Je bila res huda panika. Pri prvem otroku nismo imeli teh težav, saj je punčka. Ne, ni gnoj. Do okužbe pa skoraj ne bi smelo priti, ker je ravno včeraj dobil še antibiotik za prehlad in visoko vročino (lahko, da jo je dobil celo zaradi tega).
|
|
|
|
RE: Kožica na lulčku - bela snov 11.9.2010 12:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ta bela snov so pač izločki, ki se naberejo pod kožico. nič takega, le redno je treba umivat. ob vsakem kopanju je treba kožico potegnit dol in previdno odstranit. sicer sem pa jaz te zadeve prepustila atiju. me je on vse naučil. ker to so "moške zadeve". tudi wc imata onadva čez.
|
|
|
|
RE: Kožica na lulčku - bela snov 12.9.2010 10:55:44
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop ta bela snov so pač izločki, ki se naberejo pod kožico. nič takega, le redno je treba umivat. ob vsakem kopanju je treba kožico potegnit dol in previdno odstranit. sicer sem pa jaz te zadeve prepustila atiju. me je on vse naučil. ker to so "moške zadeve". tudi wc imata onadva čez. J apa če ne morjo, ker je kožica preozka. V glavnem nobene panike, ta bela zadeva ima še celo eno ime, pa se ga trenutno ne spomnim, in so pač izločki, ki morjo bit. In fajn,d a je šlo to ven. Saj ko se nabere dovolj, vedno gre, tako kot pri vas, Če je je kje kakšen prehod, kot pri vas očitno je. To je vse čisto normalno, vse O.K. Moj otrok je tudi imel delno priraščeno kožico in meni je pediatrinja rekla, naj nič ne vlečem, ampak vse lepo pustim pri miru. In sem. Sem jo pa vprašala, kako je s temi izločki, ki se jih je spodaj prav videlo, malo je bilo izočeno na mestih, in je rekla, da se bo že samo izločilo. No, in se je. Kot pri vas.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?