|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hrana in krči
10.9.2010 8:16:56   
parga
2 dni nazaj - sredo sem jedla ocvrto hrano, včeraj-četrtek pa je mojo tamalo (stara 7 tednov) zvijalo in napenjalo. Tudi kakala je samo 1x in še to bolj malo.
Kar me zanima je sledeče. Je možno, da jo zvija od tega, ker sem en dan prej jedla cvrtje?
Dajem ji tudi AD3 kapljice - več kot 10 dni in do sedaj ni imela večjih težav, ampak včeraj je pa bilo nevzdržno - jok in stok.
Sedaj poskušam ugotoviti kaj je krivo za včerajšnje krče. AD3 ali ocvrta hrana.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hrana in krči
10.9.2010 8:56:15   
nusi
hm, če do zdej ni blo od ad3, pol bo verjetno res kar cvrtje, naš pa pikast rata, kadar kje zunaj jem kako maščobo - ala cvrtje. Boš vidla, zdej ene par dni cvrtja ne jej, pol pa za test spet. Tko sm jst ugotovila, da če zvečer pijem mleko (2 dcl ali več, tamal drug dan poliva)

(odgovor članu parga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hrana in krči
10.9.2010 20:38:45   
buškolinka
nas so v materinski šoli učili, da hrana, ki jo poješ, pride v mleko po treh urah, reakcijo na otroku pa opaziš eno uro po hranjenju

naj ti pa povem, da sem jaz na moji user posted image  prvič opazila krče, ko smo povečali dozo AD3 iz 5 na 6 kapljic (pediatrinja nam je svetovala, da vsak tretji dan povečamo št.kapljic, dokler ne pridemo na 7) zato smo potem ostali na 6 kapljicah dokler niso krči izzveneli, zdaj pa sem ji pred 2 dnevoma dodala še tisto zadnjo ključno kapljico. stara je pa 2 meseca (ravno včeraj dopolnilauser posted image )

poskusi zmanjšati AD3 za 1 kapljico, boš videla če bo kaj bolje - pa veliko sreče!

(odgovor članu parga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?